BAZAR

Zsolt Csergo spune că nu a înşelat-o pe Nicoleta Luciu

„Era un party, eram beat, asta e! Nu ştiu, nu am văzut nicio poză…nu ştiu. Nu ştiu, am băut, ne-am certat acolo…Deci, eu nu am bătut pe nimeni Eu nu am nicio relaţie. Kinga a lucrat la mine la firmă acum mulţi ani. Ea are o relaţie cu un prieten de-al meu din Budapesta. El a cunoscut-o la mine atunci…şi a venit pe yacht…împreună au plecat. Eu eram singur. În viaţa mea nu am bătut pe nimeni. Eu pe Kinga o cunosc de 30 de ani, este din oraş de la mine. A lucrat 3 ani la mine”, a declarat Zsolt Csergo. 

Când a fost luată la întrebări în legătură cu imaginile incriminante în care apare alături de soţul Nicoletei Luciu, antrenoarea de fitness a avut o reacţie destul de uimită.

„Acolo eram cu prietenul meu din Ungaria. Nu ştiu despre ce e vorba. Am fost pe iaht, sunt eu şi prietenul meu acolo. Noi am băut acolo”, a spus Kinga în cadrul emisiunii Cancan TV.

Marţi seara, în presă a apărut un film despre care se spune că ar fi dovada infidelităţii lui Zsolt Csergo. Potrivit presei soţul Nicoletei se afla pe un yacht ancorat într-un port, din Croaţia în compania unei femei de origine maghiară, pe numele Kinga Sebestyen.

Nicoleta Luciu a mers, miercuri, în vizită la naşii de cununie pentru a primi un sfat după scandalul izbucnit în presă. Frumoasa brunetă părea profund afectată de cele întâmplate, cu ochii înlăcrimaţi şi cearcăne adânci.

Sursa: rtv.net


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button