LA MINE-N CARTIER

Zonă specială de siguranţă publică în Sectorul 6 pentru creșterea siguranței. Primele rezultate

Activităţile fac parte din constituirea „Zonei speciale de siguranţă publică”, în vederea prevenirii şi combaterii fenomenelor infracţionale, în special infracţiunile cu violenţă, furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, furturi de autoturisme, tâlhării.

Poliţiştii au legitimat 371 de persoane.

Au fost intensificate patrulările pe itinerariile prestabilite, iar, ca urmare a acestora, s-a constatat o scădere semnificativă a infracţiunilor din zonele menţionate, se arată într-un comunicat remis B365.ro.

Acţiunile se vor succeda cu periodicitate pentru creşterea şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.

Totodată, poliţiştii locali au întreprins, încă de la primele avertizări meteorologice de ninsoare din ultimele zile, o amplă acţiune de identificare a persoanelor fără adăpost care erau expuse temperaturilor scăzute.

Astfel, echipajele poliţiei, însoţite de personal calificat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, s-au deplasat în sector identificând optpersoane care au fost transportate şi cazate temporar în centrele sociale unde au găsit un adăpost în care să se încălzească, au beneficiat de masă caldă, igienă personală şi de îngrijire medicală de specialitate.

În continuare, o echipă mobilă formată din poliţişti locali şi asistenţi sociali acţionează pentru a depista persoanele fără adăpost şi pentru a le conduce în centrele de asistenţă socială de pe raza Sectorului 6.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button