FOTO | Zona Parcului Obor se animă de sărbătoare, iar Primăria Sectorului 2 se deschide tuturor copiilor și se preschimbă în Casa lui Moș Crăciun

05 dec. 2022
1361 Afișari
FOTO | Zona Parcului Obor se animă de sărbătoare, iar Primăria Sectorului 2 se deschide tuturor copiilor și se preschimbă în Casa lui Moș Crăciun
FOTO: Imagini publicate de Primăria sectorului 6

Din ajunul Sfântului Nicolae, zona Parcului Obor, dar și Primăria se animă de sărbătoare și se transformă în tărâmul bucuriei pentru toți copiii, fără granițe, anunță administrația locală. Tot în această seară se deschide patinoarul și se aprind luminițele de sărbători în Sectorul 2.

Startul se dă luni, 5 decembrie, la ora 17.00. Primăria se deschide pentru toți copiii, căci este preschimbată în Casa lui Moș Crăciun. Din aula Primăriei pornește petrecerea pentru cei mici.

”Deschidem Primăria pentru toți copiii din sectorul nostru, căci e preschimbată în Casa lui Moș Crăciun. Nu există nicio graniță între exterior și interior. Totul devine tărâmul bucuriei pentru toți copiii. Astăzi începând cu ora 17.”, este anunțul primăriei.

Primarul Radu Mihaiu:

“(…) în ajunul Sfântului Nicolae, pornim petrecerea pentru cei mici. Am transformat aula Primăriei în casa lui Moș Crăciun. Vom avea tot felul de evenimente dedicate copiiilor. Va fi cu dans, cu colinde, cu pictură și nu numai. Iar Moșul îi va aștepta pe toți să îi cunoască.

(…) pornim și patinoarul din parcul Obor. Aprindem iluminatul festiv în toate parcurile din Sectorul 2 și montăm cutiile poștale ale Moșului.

Toată luna decembrie va fi cu și despre copii.”

În Sectorul 2 al Bucureștiului, administrația locală a decis să aloce doar 1 milion de lei pentru festivitățile dedicate sărbătorilor de Crăciun, reducând bugetul inițial de 3 milioane de lei, pentru a fi plătite toate bursele sociale pentru copiii din sector.

De Crăciun, în sectorul 2 va fi un târg tematic în Parcul Obor și vor fi iluminate părculețele din sector.

Citește și:

 

Cookies