„Zona nimănui” din București, îngropată în gunoaie. Un microbuz din care se descărcau deșeuri, prins în flagrant în Giulești

14 oct. 2022
532 Afișari
Microbuzul cu gunoaie de aruncat prin București. Mormane de împuțiciuni abandonate în Giulești, în așa-numita "zonă a nimănui"

Un microbuz plin cu gunoaie a fost surprins exact în momentul abandonului de deșeuri într-o zonă din cartierul Giulești din București, anunță primarul sectorului 1, Clotilde Armand. 

Autoutilitara a fost confiscată de polițiștii locali de la Compartimentul Protecția Mediului a Poliției Locale Sector 1, iar șoferul a fost amendat.  Clotilde Armand mai spune că microbuzul era monitorizat de mai multă vreme::

Această mașină era de ceva vreme în atenția reprezentanților Poliției Locale care aveau indicii că proprietarul practică de mai mult timp această activitate ilegală. Măsura amendării proprietarului și a confiscării autoutilitarei a fost dispusă în baza Ordonanței de Urgență nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor.

Microbuzul cu gunoaie de aruncat prin București. Mormane de împuțiciuni abandonate în Giulești, în așa-numita
Microbuzul care abandona gunoaie în spațiul public, într-o zonă din Giulești. 
Gunoaie abandonate în spațiul public, într-o zonă din Giulești. S
Mormane de gunoaie abandonate pe spațiul public. Giulești, București
gunoaie-spatiu-public-giulesti-bucuresti
021/9540 este numărul de telefon la care pot fi sesizate ilegalități de mediu

Clotilde Armand le reamintește bucureștenilor că, la Primărie, există un număr de telefon la care pot semnala astfel de situații:

Fac un apel la cetățenii Sectorului 1 să ne semnaleze la numărul de telefon: 021/9540 ori de câte ori văd că se aruncă deșeuri pe domeniul public. Doar împreună, cu voință și perseverență, putem stopa acest fenomen care nu ne face cinste.

Clotilde Armand mai declară că primăria are toleranță zero față de cei care ne pun în pericol sănătatea publică  și aruncă gunoaie pe domeniul public și  că legislația în domeniul protecției mediului va di aplicată cu strictețe.

Îți recomandăm să citești și:

 

 

Cookies