ȘTIRI

Zona Floreasca, un pol de restaurante de 10 milioane euro. CE RESTAURANTE NOI APAR ÎN ZONĂ

În doar trei ani, Zona Calea Floreasca – Barbu Văcărescu a devenit una dintre cei mai atractive zone de cafenele şi restaurante din Bucureşti. În acest moment, în zona din nordul Capitalei sunt deschise 20-25 de localuri cu afaceri estimate de ZF la peste 10 milioane de euro anual.

„După mai multi ani în care centrul vechi şi zona lacului Herăstrău au fost principalii poli de restaurante şi cafenele, acum Floreasca se dezvoltă puternic. Investitorii vin aici după angajaţii corporaţiilor din zonă, care sunt clienţii lor ţintă“, spune Dani Caramihai, acţionarul grupului Fratelli, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de profil.

Fratelli a deschis recent localul Fratellini la parterul clădirii de birouri Ethos house de pe Calea Floreasca, iar în această toamnă va fi inaugurată cea de-a doua unitate a grupului, sub brandul Uanderful, la parterul aceleiaşi clădiri.

În zona Calea Floreasca – Barbu Văcărescu s-au dezvoltat în special localuri care se adresează clienţilor cu venituri medii şi peste medie, mai degrabă decât restaurante şi baruri „mass-market“, care pariază pe un volum mare de clienţi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button