Zona 21 din Sectorul 6 ajunge în secolul XXI. Primăria anunță noi investiții de modernizare

04 mai 2022
2091 Afișari
Zona 21 din Sectorul 6 ajunge în secolul XXI. Primăria anunță noi investiții de modernizare
Zona 21 din Sectorul 6 ajunge în secolul XXI. Primăria anunță noi investiții de modernizare | Sursă foto: Captură Digi24

Zona 21 din Sectorul 6 va fi modernizată. Primăria a anunțat că vor fi făcute noi investiții pentru a reabilita sistemul rutier din aria respectivă.

Zona 21 din Sectorul 6 ajunge în secolul XXI

Primăria Sectorului 6 dorește să modernizeze pe cât posibil aria aflată în administrare. Pentru a îndeplini acest scop, administrația a anunțat că va face investiții pentru a reabilita sistemul rutier din zona 21.

Mai precis, este vorba despre zona delimitată de Strada Dezrobirii – Bulevardul Uverturii – Șoseaua Virtuții – Bulevardul Iuliu Maniu.

Lucrările ce urmează să fie efectuate au în vedere refacerea carosabilului, a trotuarelor și a aleii.

La finalul anului trecut, Ciprian Ciucu declara:

Le facem aproape de la zero, doar Drumul Osiei are ceva utilități trase. Studiile de fezabilitate au fost dificil de realizat, se acordaseră autorizații de construire fix pe unde treceau aceste drumuri, plus problemele de proprietate cu care ne-am confruntat. Și vorbim de aproximativ 100 de exproprieri!

Fiecare parcelă a trebuit identificată, măsurată, evaluată și pentru fiecare proprietar deschis un cont în care să-i virăm banii.

În fine, eu am ales să mă ocup de proiectele grele și utile, în birocrația din România totul merge greu, dar suntem în grafic.

Drumul Roții și Drumul Osiei vor fi modernizate

Primăria a anunțat că se vor face investiții de infrastructură și pentru Drumul Roții și Drumul Osiei.

La acest moment, Drumul Roții este neasfaltat, iar pe timp de ploaie zona se transformă într-o baltă plină de noroi. Administrația publică dorește să transforme complet aria respectivă.

Iată care sunt modificările ce vor fi făcute pe Drumul Roții și Drumul Osiei, după cum informează Primăria Sectorului 6:

  • Se vor crea două benzi pe sens,
  • Zona va fi asfaltată,
  • Se vor face trotuare pentru pietoni,
  • Se vor face piste de biciclete,
  • Vor fi trase utilitățile.
Cookies