Zob și I’m the Trip vor cânta în deschiderea concertului Billy Idol

de:
26 iun. 2014
5 Afișari
Zob și I'm the Trip vor cânta în deschiderea concertului Billy Idol

Portile Arenelor Romane se vor deschide la ora 19.00, iar prima trupa, I’m the Trip, va urca pe scena la ora 19.30, informeaza Mediafax.

I’m the Trip s-a format in mai 2012, din dorinta de a completa scena muzicala sibiana cu elemente de rock modern, rezultand un gen muzical alternativ ale carui influente principale vin din desert rock, punk si grunge. Formatia a debutat in decembrie 2012, bucurandu-se de succes de la prima aparitie, pana in prezent cantand alaturi de trupe precum Partizan, Infected Rain, Grimus si Touluse Lautrec. De asemenea, trupa I’m the Trip este castigatoarea competitiei Maximum Rock Suport Pentru Underground 2014.

Repertoriul formatiei cuprinde in special piese proprii, dar si coveruri ale unor piese ale lui Billy Idol, Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal si White Stripes. Din trupa I’m the Trip fac parte: Adi Seven (bass), Gabi (voce & chitara), José Tamborilero (percutie) si Gabriel Sarkadi (chitara).

Trupa Zob sarbatoreste anul acesta 21 de ani de cariera. 2014 a adus schimbari in componenta formatiei, Forest, fostul tobosar, a plecat la Londra, fiind inlocuit de Doru Cinca, fost tobosar la Trupa Veche, iar Lonti a hotarat si el sa se retraga. Astfel, Zob are in prezent in componenta trei membri, Vlase, Mosu si Doru. Membrii trupei Zob au cantat si in deschiderea primului concert al lui Billy Idol in Romania, in 2006.

Cookies