BAZAR

CÂŞTIGĂTORI ZMEURA DE AUR 2016: Cele mai proaste filme ale anului şi cei mai slabi actori

ZMEURA DE AUR 2016. Înainte ca cei mai buni artişti de la Hollywood să fie recompensaţi la Oscaruri, a avut loc gala de decernare a celor mai detestate trofee: Zmeura de Aur. Drama erotică „Fifty Shades of Grey“ şi „The Fantastic Four“ au dominat cea de-a 36-a ediţie a premiilor Zmeura de Aur, fiind desemnate Cele mai proaste filme. 

ZMEURA DE AUR 2016. Premiile Zmeura de Aur, care valorează fiecare doar câţiva dolari şi au formă de zmeură aurie, aşezată pe o rolă de film de 8 mm, au fost create în 1980, la iniţiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit, ca „antidot” la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul premiilor cinematografice, ce culminează în fiecare an cu gala premiilor Oscar.

ZMEURA DE AUR 2016. Astfel, la cea de-a 36-a ediţie a galei premiilor Zmeura de Aur, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Los Angeles, „Fifty Shades of Grey” şi „Fantastic Four” au împărţit premiul la categoria „cel mai prost film”, scrie Mediafax.

Totodată, „Fifty Shades of Grey”, care spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă şi include scene de sex şi practici sado-masochiste, a mai primit la gala Zmeura de Aur 2016 patru premii la categoriile „cel mai prost scenariu” (Kelly Marcel), „cea mai proastă actriţă” (Dakota Johnson), „cel mai prost actor” (Jamie Dornan) şi „cel mai prost cuplu de actori” (Dakota Johnson şi Jamie Dornan).

La rândul său, pelicula „Fantastic Four” a primit şi premiul pentru „cel mai prost regizor” (Josh Trank). Avându-i în distribuţie, printre alţii, pe Miles Teller, Kate Mara şi Michael B. Jordan, filmul spune povestea a patru tineri care se teleportează într-un univers paralel ce le modifică aspectul, având ca scop salvarea Pământului.

ZMEURA DE AUR 2016.  Şi actorul Sylvester Stallone a fost „distins” în cadrul ediţiei din acest an a galei premiilor Zmeura de Aur. Acesta a primit trofeul The Redeemer Award (premiul celor care se căiesc). Premiul onorează un fost câştigător al Zmeurei de Aur care a reuşit să fie apreciat ulterior de criticii de specialitate. Sylvester Stallone este nominalizat la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, la ediţia din acest an a premiilor Oscar.

 ZMEURA DE AUR 2016.  Nominalizaţii şi câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt selectaţi de cei 943 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, care pot achiziţiona un statut de membru pentru a putea vota online pentru filmele nominalizate anual la aceste premii.

Premiaţii cu Zmeura de Aur vin rareori să îşi ridice premiile, o excepţie notabilă fiind Sandra Bullock, care a primit titlul de „cea mai proastă actriţă” în 2010, pentru „All About Steve”, cu o zi înainte de a lua premiul Oscar pentru „Povestea unui campion/ The Blind Side”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button