ZMEURA DE AUR 2014: Cele mai proaste filme ale acestui an

de:
02 mart. 2014
0 Afișari
ZMEURA DE AUR 2014: Cele mai proaste filme ale acestui an

ZMEURA DE AUR 2014. Cea de-a 34-a gală a premiilor Zmeura de Aur a avut loc sâmbătă seară, la Ignited Spaces din Hollywood, cu o zi înainte de decernarea premiilor Oscar, scrie realitatea.net.

„Filmul 43: Scandalos/ Movie 43”, produs de Relativity Media şi alcătuit din 16 scheciuri comice, în care apar actori precum Halle Berry, Kate Winslet şi Hugh Jackman, a fost recompensat cu trofeele pentru „cel mai prost film”, pentru „cel mai prost scenariu” (acordat celor 19 scenarişti ai peliculei) şi pentru „cel mai prost regizor” (decernat celor 13 regizori ai acestei producţii).

Totodată, filmul SF „1.000 post Terra/ After Earth”, de M. Night Shyamalan, care îi are în distribuţie pe Will Smith şi fiul său adolescent, Jaden, a primit trei trofee, în formă de zmeură suflată cu spray auriu. Jaden Smith a primit premiul pentru „cel mai prost actor”, Will Smith a fost desemnat „cel mai prost actor în rol secundar”, iar cei doi actori au fost premiaţi împreună cu Zmeura de Aur pentru „cel mai nereuşit cuplu tată-fiu” de pe marele ecran.

Premiul pentru „cea mai proastă actriţă în rol principal” i-a revenit cineastului Tyler Perry, pentru interpretarea rolului Madea din filmul „A Madea Christmas”.

ZMEURA DE AUR 2014. „Cea mai proastă actriţă într-un rol secundar” a fost desemnată Kim Kardashian, pentru rolul din „Tyler Perry’s Temptation”.

Filmul „The Lone Ranger”, produs de Disney, cu Johnny Depp şi Armie Hammer în rolurile principale, unul dintre cele mai mari eşecuri financiare ale verii trecute, a primit premiul pentru „cel mai prost remake/cea mai proastă prelucrare sau continuare”. Filmul, care a avut un buget de 200 de milioane de dolari, a adus pierderi de 190 de milioane de dolari studiourilor Disney.

Cookies