Știri București

Ziua și protestul în București. Sute de persoane protestează faţă de restricțiile impuse de Guvern UPDATE

Un nou protest faţă de măsurile impuse pentru limitarea pandemiei are loc, miercuri seară, în Bucureşti, manifestanţii aflându-se în Piaţa Universităţii. Participanţii anunţă că vor porni din nou în marş pe străzile Capitalei.

UPDATE:

Sute de persoane, cu steaguri şi pancarte, au ajuns miercuri seara în Piaţa Victoriei, pentru a protesta împotriva restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19, transmite Agerpres.

Pentru a patra seară la rând, oamenii s-au adunat în Piaţa Universităţii, după care au mărşăluit pe traseul Universitate – Calea Moşilor – bulevardul Ştefan cel Mare – Piaţa Victoriei, unde s-au întâlnit cu un grup mai mic de protestatari, în faţa sediului Guvernului.

„Nu staţi la balcoane, că muriţi de foame!”, „Libertate!”, „Demisia”, au strigat oamenii pe stradă, una dintre principalele revendicări fiind demisia Executivului.

Știre inițială

Aproximatv 150 de persoane s-au strâns, miercuri seară, în Piaţa Universităţii şi protestează faţă de măsurile impuse de autorităţi pentru limitarea pandemiei.

Majoritatea protestarilor nu au mască de protecţie şi nu păstrează distanţarea fizică. Manifestanţii scandează împotriva autorităţilor, flutură steaguri tricolore şi fac zgomot cu vuvuzelele.

Ca şi în celelalte seri, protestatarii reclamă dictatura medicală ş cer libertate, arătâdu-se nemulţumiţi de restricţiile de circulaţie şi de obligativitatea purtării măştii de protecţie.

Manifestanţii anunţă că vor porni din nou în marş pe străzile Caputalei. Manifestări similare au loc în mai multe oraşe din ţară.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button