Ziua și pavelele în Sectorul 3. Robert Negoiță a pavelat o scară și o rampă care duc…într-un spațiu gol. „O să ajungă să ne pună pavele și în frigider!”

09 aug. 2023
11829 Afișari
Ziua și pavelele în Sectorul 3. Robert Negoiță a pavelat o scară și o rampă care duc...într-un spațiu gol. „O să ajungă să ne pună pavele și în frigider!”
Ziua și pavelele în Sectorul 3. Robert Negoiță a pavelat o scară și o rampă care duc...într-un spațiu gol. „O să ajungă să ne pună pavele și în frigider!”. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță/ Cetățean Sector 3

Deși bucureștenii din Sectorul 3 se vaită constant de lucrări, Robert Negoiță nu se poate opri din a pune pavele. A pavat pavele vechi, trotuare care nu duc nicăieri, treceri de pietoni și acum, mai nou, scări și rampe.

„Și-a amenajat loc de ședințe”

După ce a pavat mai multe colțișoare din Sectorul 3, bucureștenii au tot sperat că Robert Negoiță se va opri. Însă, nu a fost așa. A apărut o nouă lucrare din pavele în Sectorul 3.

De data aceasta, Negoiță a pus pavele pe niște scări și o rampă care duc… Ghiciți unde? Într-un spațiu la fel de pavat, care nu știm unde duce, dar care are copaci. Și, de jur împrejurul copacilor, ce credeți că a pus domnul primar? Pavele, bineînțeles.

O bucureșteancă a observat spațiul respectiv și a publicat o imagine pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”, spunând că nu îi înțelege rostul.

Mai mulți bucureșteni au stat, s-au gândit, dar nu și-au dat seama ce e acolo și unde duc scările respective.

Un nou spațiu format din pavele în Sectorul 3
Un nou spațiu format din pavele în Sectorul 3. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

Astfel, fiecare și-a dat cu părerea și a scris ce a crezut de cuviință.

Un bucureștean a spus că Negoiță va ajunge să le pună pavele și în frigider:

Mergeți la vot data viitoare, altfel vom avea pavele și în frigider.
Sunt frumoase, sunt utile, dar nu peste tot! Nu toate aleile și spațiile se pretează a fi utilate cu acest material.” (L. M.)
O altă femeie a scris că Robert Negoiță a vrut să își facă loc de ședințe în spațiul respectiv, ca să nu își murdărească pantofii cu noroi:
Și-a amenajat loc de ședințe, să nu-și murdărească pantofii de firmă când vine să facă bai de mulțime, să vorbească numai el și cei care-l felicită și-l pupă în dos!” (N. B.)

Alte comentarii ale bucureștenilor:

  • „Pe partea stângă ne dăm la iarnă cu sania.” (A. T.)
  • „Nu înțelegeți că avem fabrică de pavele… De când este domnul primar doar construiește, își face hotel, își face blocuri, pune pavele pentru că are de unde.” (C. I.)
  • „Rostul se află între pavele.” (B. I.)

Pe același subiect, citește și:

Cookies