Ziua Porților Deschise pentru Copii la MAI. Eveniment organizat la București

22 mai 2022
1480 Afișari
Ziua Porților Deschise pentru Copii la MAI. Eveniment organizat la București
Ziua Porților Deschise pentru Copii la MAI. Eveniment organizat la București. Sursa foto: Captură Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne, Romania

MAI organizează evenimentul Ziua Porților Deschise pentru Copii. A XII-a ediție are loc luni, 30 mai 2022, la sediul Ministerului Afacerilor Interne din București.

Ziua Porților Deschise pentru Copii la MAI

„Este o mare bucurie să vă invităm din nou acasă la noi!”, anunță reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne pe pagina de Facebook.

MAI anunță că organizează cea de-a XII-a ediție a Zilei Porților Deschise pentru Copii, luni – 30 mai 2022, în intervalul orar 8:30-13:30.

Ministerul de Interne le promite vizitatorilor o zi cu adevărat memorabilă.

Vizitatorii vor avea ocazia să vadă o coborâre în rapel de la înălțime, armamentul și tehnicile de intervenție desfășurate de trupele speciale. De asemenea, vor putea fi văzuți și câinii polițiști în acțiune.

„Vă așteptăm să cunoașteți oamenii din spatele uniformelor de polițist, jandarm, pompier, polițist de frontieră sau pilot, să le aflați poveștile și, de ce nu, să vă încercați alături de ei îndemânarea.”, transmite sursa citată.

Eveniment organizat la București, pe 30 mai

Cei care se gândesc la o carieră în MAI, vor avea ocazia să le fie prezentată oferta educațională din școlile de agenți și ofițeri ale Ministerului de Interne.

Doritorii vor avea ocazia să viziteze sediul Ministerului Afacerilor Interne de la București.

Surprize și pentru amatorii de mașini de colecție: MAI a pregătit mai multe autovehicule încărcate cu istorie.

Totodată, la Ziua Porților Deschise pentru Copii vor fi prezenți și caii jandarmeriei, care au pregătit multe surprize pentru cei mici.

Vizitatorii sunt așteptați cu o mulțime de surprize, luni, la sediul MAI.

Bine de știut pentru vizitatori: Atât adulții, cât și copiii (cu vârsta de peste 14 ani) vor avea acces în clădire pe baza cărții de identitate.

„Revenim cu detalii, rămâneți aproape!”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne.

Cookies