Ziua Porților Deschise la STB. Sâmbătă, bucureștenii pot intra în Depoul Dudești și în Galeria Expozițională și se pot plimba cu tramvaie de epocă. Intrarea este liberă

13 sept. 2023
5020 afișări
Ziua Porților Deschise la STB. Sâmbătă, bucureștenii pot intra în Depoul Dudești și în Galeria Expozițională și se pot plimba cu tramvaie de epocă. Intrarea este liberă
Ziua Porților Deschise la STB. Sâmbătă, bucureștenii pot intra în Depoul Dudești și în Galeria Expozițională și se pot plimba cu tramvaie de epocă. Intrarea este liberă. Sursa foto: Agerpres

Societatea de Transport București organizează sâmbătă Ziua Porților Deschise la Depoul Dudești și la Galeria Expozițională STB S.A. Vizitatorii se vor putea plimba cu un tramvai de epocă prin depou.

Care este programul de vizită

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că, sâmbătă, 16 septembrie 2023, este Ziua Porților Deschise la Depoul Dudești și la Galeria Expozițională STB S.A. de pe strada Trapezului nr. 4.

Vor fi prezentate tramvaie de epocă și vehicule actuale ale Societății. În plus, bucureștenii se vor putea bucura de o scurtă plimbare cu tramvaiul de epocă în cadrul depoului.

Programul de vizită al Depoului este 09:00 – 12:00. Vizitatorii vor fi împărțiți în trei grupuri, astfel:

  •  Grup 1 – 09:00 – 10:00;
  •  Grup 2 – 10:00 – 11:00;
  •  Grup 3 – 11:00 – 12:00.

Accesul publicului în Depoul Dudești este permis în limita locurilor disponibile, iar persoanele doritoare sunt rugațe să se înscrie în zilele de 13 și 14 septembrie, pe adresa: [email protected].

Pentru buna desfășurare a evenimentului, îi rugăm pe cei înscriși să aștepte confirmarea prezenței la eveniment pe e-mail și să tină cont că alături de copiii mai mici de 10 ani poate participa la plimbarea cu tramvaiul un singur însoțitor”, transmite STB.

Intrarea este liberă

După vizita la Depoul Dudești, participanții pot merge la Galeria Expozițională STB S.A., unde vor avea ocazia de a cunoaște istoria transportului public bucureștean.

Expoziția are fotografii de epocă, unele dintre ele fiind realizate pe sticlă, cărți poștale care ilustrează istoria transportului public din București și machete ce reproduc vehicule care au străbătut, de-a lungul timpului, traseele din Capitală.

Vizita la Galeria Expozițională STB S.A. se desfășoară în intervalul orar 12:00 – 15:00, iar intrarea este liberă pentru public.

STB organizează acest eveniment cu ocazia Săptămânii Mobilității Europene.

Societatea a anunțat că va desfășura, în săptămâna 16 – 22 septembrie, mai multe activități pentru bucureșteni:

Cu ocazia Săptămânii Mobilității Europene, în perioada 16 – 22 septembrie 2023, Societatea de Transport București STB S.A. desfășoară mai multe activități, adresate locuitorilor zonei metropolitane București – Ilfov, în scopul promovării transportului public ca alternativă viabilă la transportul cu mașina personală.”

Ziua Porților Deschise STB
Ziua Porților Deschise STB. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București

Te-ar putea interesa și:

Cookies