Ziua Porţilor Deschise la Palatul de Justiţie, joi

de:
24 oct. 2012
2 afișări
Ziua Porţilor Deschise la Palatul de Justiţie, joi

De asemenea, şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îşi va deschid porţile pentru oameni la sediul din Bulevardul Libertăţii.

„Începând cu ora 11.00, la Centrul de presă al instituţiei vor avea loc activităţi de prezentare a unor cauze elocvente, de către procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică ce au derulat anchete complexe în dosare având ca obiect infracţiuni de violenţă, precum şi de expunere a modalităţilor de accesare a fondurilor europene şi cooperarea instituţională constantă în acest domeniu de către personalul din cadrul departamentului cu atribuţii în domeniu”, informează, miercuri, Biroul de presă al Ministerului Public, citat de Realitatea.net.

Accesul în sediul Curţii de Apel Bucureşti va fi posibil pe la intrarea principală, din Splaiul Independenţei, pe baza documentelor de identitate. De asemenea, vizitatorii vor fi însoţiţi de persoane desemnate a face parte din grupul de organizatori. Vizitatorii vor avea posibilitatea să cunoască şi aspecte generale din activitatea curentă a instituţiei.

Cookies