BAZAR

Ziua porţilor deschise la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, astăzi

La eveniment vor participa membrii Familiei Regale, conducerea Ministerului Afacerilor Interne, primarul general al Municipiului Bucureşti, prefectul Municipiului Bucureşti, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de urgenţă, precum şi alţi invitaţi de seamă, anunţă ISU Bucureşti.

Cu acest prilej, membrii Familiei Regale vor oferi în mod simbolic Drapelul de Luptă Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti, o reeditare a activităţilor specifice evenimentului din 1933, atunci când regele Carol al II-lea a conferit Drapelul de Luptă Companiei de Pompieri Bucureşti.

La acest eveniment vor fi retrăite momentele istorice ale secolului XIX, prin trecerea în revistă a ţinutelor militare din dotarea pompierilor, a tehnicii de intervenţie utilizate pentru stingerea incendiilor şi a tablourilor de colecţie din cadrul celei mai vechi subunităţi de pompieri din capitală.

Totodată, în ziua de sâmbătă, toate subunităţile de pompieri vor putea fi vizitate de bucureşteni, în intervalul 09:00-19:00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button