Ziua NATO, sărbătorită neconvenţional în Sectorul 6 din Capitală

de:
05 apr. 2014
0 Afișari
Ziua NATO, sărbătorită neconvenţional în Sectorul 6 din Capitală

Ziua NATO. În acest an, România a aniversat 10 de apartenență la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, astfel că bucureştenii din Sectorul 6 şi nu numai sunt aşteptaţi duminică, 06 aprilie 2014, în Rotonda din incinta Plaza Romania.

„Sectorul 6 beneficiază de o veche tradiție militară, pe care dorim să o omagiem prin acest eveniment dedicat Zilei NATO. De asemenea, dorim să stimulăm, prin metode neconvenționale, interesul celor mici pentru această componentă esențială în viața comunității”, a declarat Rareș Mănescu, primarul Sectorului 6.

Ziua NATO. Evenimentul este construit pe mai multe componente, dedicate celor mici:
– ora 11.00 – Ateliere de pictura si workshop-uri cu tematică militară pentru copii, facepainting până la ora 13.00,
– ora 13.00 – 14.00 Teatru de păpuși
– ora 14.00 -15.00 Orchestră muzică de promenadă – ORCHESTRA ANGELY’S. 

Tot de ziua NATO, în București, duminică, 6 aprilie, se vor desfășura două ceremonii militare, una la sediul Ministerului Apărării Naționale, de la ora 09.00, unde va fi organizată și Ziua Porților Deschise, iar cealaltă, de la ora 11.00, la Monumentul Eroilor căzuți la datorie în teatrele de operații și pe teritoriul României (Parcul Tineretului).

Ziua NATO. Luni, 7 aprilie, de la ora 10.00, Ministerul Apărării Naționale organizează simpozionul ‘Extinderea NATO în 2004: un deceniu de contribuție robustă, responsabilitate și angajament pentru o nouă Alianță’, la sala ‘Drepturilor omului’, din Palatul Parlamentului.

Cookies