ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, sărbătorită ALTFEL. Idei inedite

de:
14 feb. 2014
14 Afișari
ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, sărbătorită ALTFEL. Idei inedite

Picnic în parc de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. 

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Cu vremea asta de afară puteţi merge la un picnic!? Desigur! Luaţi o sticlă de vin roşu, două pahare, poate câteva gustări şi mergeţi în parcul vostru preferat. Găsiţi o băncuţă cu vedere spre lac şi bucuraţi-vă de timpul petrecut împreună. Îmbracă-te gros, dar dacă totuşi ţi se face frig, cu siguranţă iubitul tău te va ţine în braţe.

Seară de jocuri electronice de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. 

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Vă plac jocurile pe computer, Playstation sau Xbox? Atunci ce ziceţi să evitaţi cu totul localurile din oraş şi să vă adunaţi pentru o seară de jocuri? Mulţi terapeuţi şi consilieri de cuplu recomandă îndrăgostiţilor să facă multe lucruri împreună, în special din cele distractive, pentru că astfel se vor apropia mai uşor. Dacă jocurile pe tv sau PC nu vă sunt pe plac, cu siguranţă găsiţi numeroase localuri cu biliard, ping-pong, foosball sau chiar Laser Tag.

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Cele mai frumoase mesaje, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, pentru iubit şi iubită 

Treasure hunt cu inimioare de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. 

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Dacă vă place să fiţi romantici, atunci îi poţi pregăti o surpriză tare plăcută: trimite-i mesaje cu tot felul de ghicitori şi de fiecare dată când răspunde corect, promite-i un sărut, o îmbrăţişare sau o mângâiere. Până vă întâlniţi, cu siguranţă îi vei datora destul de multe gesturi tandre, pe care el va aştepta cu nerăbdare să le primească. Citeşte mai mult pe Unica.ro

Vezi aici MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: MESAJE ŞI URĂRI HAIOASE, prin SMS, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. 

Cookies