ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2015. Degustare mobilă de vin în singurul Londonbus din București

de:
12 feb. 2015
1 Afișari
ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2015. Degustare mobilă de vin în singurul Londonbus din București

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2015. Plimbarea organizată sâmbătă, 14 februarie, costă 50 de lei de persoană.

 „Wine bar in autobuzul supraetajat Londonbus.ro in plimbare pe strazile Bucurestiului . Traseu bucurestean cu vinuri romanesti si branzeturi frantuzesti in atmosfera britanica. Plecarea la ora 18.00 din fata cinema Patria de pe Bv. Magheru. Sosirea : ora 21.00 . Numar de locuri limitat. Pret: 50 lei / 1 persoana.”, scrie organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook. 

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2015. Până acum, 18 persoane și-au anunțat prezența la eveniment. 

Brandul Londonbus oferă un autobuz londonez pentru închiriere, pentru cei care organizează evenimente precum lansări de produse, workshop-uri sau degustări de vinuri.

Reprezentanții Londonbus au declarat că au în plan să organizeze evenimente regulate în Londonbus, în Capitală, însă totul este la stadiu de proiect, momentan.

London Bus este unul dintre simbolurile Londrei, recunoscut peste tot în lume ca fiind mijlocul de transport în comun care s-a remarcat de-a lungul timpului prin culoarea roșie și cabina supra-etajată.

Aceste autobuze sunt utilizate pe străzile din Londra începând din anul 1829.

Primele autobuze erau tractate de cai și au fost utilizate cu tracțiune animală până în anul 1902 când s-a introdus motorul.

Cookies