LA MINE-N CARTIER

Ziua Europeană a Parcurilor, celebrată în Sectorul 4 cu spectacole, expoziții și concerte FOTO

Duminică, 24 mai, de Ziua Europeană a Parcurilor Naționale, bucureștenii din Sectorul 4 au fost invitați să petreacî momente de relaxare în parcurile Lumea şi Orăşelul Copiilor.

Aici a avut loc o expoziţie de maşini de Epocă, dar şi una de dinozauri, informează Primăria Sectorului 4 printr-un comunicat de presă.

Totodată, a fost organizat un spectacol de dans susținut de copiii din cadrul Centrului Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălccescu”. 

De la orele 11.00, şi „Rotonda” aceluiaşi parc s-a animat, aici debutând cea de-a XI – a ediţie „Antebellum”, o expoziţie de maşini de Epocă organizată de Primăria Sectorului 4, în parteneriat cu RETROMOBIL CLUB ROMÂNIA.

Primăria anunță totodată că mulţi locuitori ai Sectorului 4 au dorit să servească masa în mijlocul naturii, acestora fiindu-le puse la dispoziţie gratuit chioşcurile şi grătarele din zona special amenajată pentru picnic.

În Orășelul Copiilor, începând cu orele 20.00, vor avea loc recitaluri de muzică populară, susţinute de artişti colaboratori ai emisiunii „Petrecere Românească”, difuzată de la aceeaşi oră în direct pe postul TVH. Evenimentul se desfăşoară pe scena special amenajată în apropierea fântânii pietonale, iar intrarea este liberă.

„Nu mă pot arăta decât bucuros că într-un număr întotdeauna foarte mare, locuitorii Sectorului 4, cât şi cei din alte părţi ale Capitalei, vin să se relaxeze în aceste două parcuri, despre care spun că sunt un etalon în ceea ce priveşte amenajarea zonelor de agrement urban. Este o zi frumoasă în care ne-am dorit să le oferim posibilitatea de a respira aer curat, în spaţii amenajate modern, în care cuvântul de ordine este „curăţenie, siguranţă şi, de ce nu, bună dispoziţie”. Posibilităţile de a petrece timp liber aici sunt multiple, iar noi nu vom conteni să oferim surprize, în special acum, că se apropie Ziua Internaţională a Copilului! Vă aşteptăm să ne fiţi alături la manifestările pe care le vom organiza şi îi asigur pe toţi cei care vor dori să petreacă momente de relaxare în aer liber că aceste două parcuri ale Sectorului 4 îi vor primi, ca de fiecare dată, cu aceeaşi ospitalitate!”, transmite primarul Sectorului 4 Cristian Popescu – Piedone în cadrul comunicatului de presă citat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button