Ziua Drapelului Național, celebrată în Sectorul 4

de:
26 iun. 2014
0 afișări
Ziua Drapelului Național, celebrată în Sectorul 4

Edilul s-a aflat în marile intersecţii ale Sectorului 4, oferind celor cu care s-a întâlnit steguleţe tricolore şi a discutat cu aceștia despre importanţa acestei zile în care, prin cinstirea drapelului, ne cinstim înaintaşii şi trecutul.

„Arborat pe edificii şi instituţii publice, drapelul nu trebuie privit doar ca un simbol oficial. Steagul capătă suflet când e purtat de un sportiv victorios sau când onorează un militar căzut la datorie. Drapelul ne umple de bucurie şi ne sprijină în suferinţă, fiind un simbol care se transformă în sentiment atunci când se întâlneşte cu momente cheie din vieţile noastre şi din destinul Ţării”, a declarat Cristian Popescu-Piedone.

De asemenea, primarul Sectorului 6 a afirmat că drapelul „trebuie purtat în inimi şi arborat în case şi sufletele noastre, ca semn al mândriei de a fi român”. „Drapelul trebuie să ne însoţească pretutindeni şi să ne amintească de cine suntem, de drumul pe care l-am parcurs de-a lungul istoriei şi de datoria pe care o avem faţă de înaintaşii noştri, care au luptat sub culorile lui pentru Ţară: aceea de a asigura şi pe viitor propagarea identităţii şi valorilor naţionale”, a mai agăugat Cristian Popescu-Piedone.

Cookies