ARHIVA B365

Procesul pentru eliberarea lui Becali, amânat pentru 14 august

Curtea de Apel Bucureşti a amânat, pentru 14 august, cererea omului de afaceri privind întreruperea executării pedepsei, la solicitarea avocaţilor lui Gigi Becali. 

Avocaţii patronului Stelei au solicitat stabilirea unei alte date, după 14 august, pentru a avea timp să studieze dosarul. Dealtfel, tocmai lipsa de timp în studierea dosarului a fost motivul care i-a determinat pe avocaţi să solicite miercuri amânarea, potrivit RTV.

Gigi Becali a fost adus miercuri dimineaţă de la Penitenciarul Jilava la Curtea de Apel Bucureşti, unde trebuia să fie judecat recursul său la decizia Tribunalului Capitalei prin care i-a fost respinsă solicitarea de întrerupere a executării pedepsei. Becali nu se plânge de condiţiile de detenţie, ci spune că îi este dor de soţie şi de fiice, pe care nu le-a văzut de când a fost încarcerat.  

La ședința de judecată au venit și mai mulți jucători ai Stelei, printr care Ciprian Tătărușanu, Bourceanu, Tănase și fostul dinamovist Adrian Cristea, alături de managerul Mihai Stoica și antrenorul Laurențiu Reghecampf. Aceştia spun că vor să discute cu patronul pentru prelungirea contractelor, iar managerul Mihai Stoica a declarat că are nevoie de patronul Gigi Becali pentru a lua mai multe decizii importante în ceea ce priveşte viitorul echipei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button