Ziua Copilului se sărbătorește și la Muzeul Fotbalului din București. Copiii sub 14 ani vor avea intrarea gratuită

27 mai 2023
251 Afișari
Ziua Copilului se sărbătorește și la Muzeul Fotbalului din București. Copiii sub 14 ani vor avea intrarea gratuită
Ziua Copilului se sărbătorește și la Muzeul Fotbalului din București. Copiii sub 14 ani vor avea intrarea gratuită. Sursa foto: Facebook - Muzeul Fotbalului

De 1 Iunie, copiii cu vârste sub 14 ani vor avea intrarea gratuită la Muzeul Fotbalului din București. Cei mici vor afla mai multe informații despre sportul lor favorit.

Copiii vor avea intrarea gratuită la Muzeul Fotbalului

De Ziua Copilului, cei mici au ocazia să sărbătorească această zi la Muzeul Fotbalului, în intervalul 11:00-19:00:

De 1 iunie, copiii trăiesc la Muzeul Fotbalului o zi specială și se bucură de sportul lor favorit sau îi descoperă tainele într-o adevărată sărbătoare, au transmis reprezentanții Muzeului Fotbalului pe Facebook.

Copiii sub 14 ani vor beneficia de intrare gratuită cu ocazia zilei de 1 Iunie și vor putea vizita camerele în care se află diferite „comori” din domeniul fotbalului:

  • colecții speciale,
  • tricouri rare,
  • jocuri,
  • experiențe incredibile.

Pentru buna organizare a programului special de 1 Iunie, dar și ca fiecare să aibă ocazia de a sărbători Ziua Copilului, accesul va fi permis în mod gratuit pentru maximum 3 copii la un adult. Astfel, micii suporteri sub 14 ani se vor bucura din plin și cum se cuvine de sărbătoarea dedicată lor la Muzeul Fotbalului.

Acesta se află pe strada Gabroveni nr. 24, în Centrul Vechi. Prezentarea biletului de adult cumpărat online la recepție va elibera în total 3 bilete de acces gratuit pentru trei copii cu vârsta sub 14 ani.

De asemenea, grupurile din cadrul programului național „Școala Altfel” vor beneficia de planul tarifar special dedicat acestui program, detalii la [email protected].

Metrorex îi invită pe cei mici la Depoul Străuleși și la Muzeul Metroului de 1 Iunie

Metrorex a anunțat că pe 1 Iunie își va deschide porțile pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani (însoțiți de adulți) în Depoul Străuleși și la Muzeul Metroului. Locurile sunt limitate.

Copiii se pot înscrie pentru joi, 1 iunie, la vizita organizată de echipa Metrorex în cele două locuri, începând cu ora 10:00. Aceștia trebuie să fie însoțiți de părinți/adulți însoțitori.

Depoul Străulești este un loc important în siguranța circulației, astfel, locurile în cadrul vizitei sunt limitate – doar 50 de locuri pentru copii și 50 de locuri pentru însoțitorii adulți.

Înscrierile au început de vineri, 26 mai și se vor încheia pe 30 mai, la ora 12:00. Doritorii vor trimite un desen realizat de fiecare copil prin care să prezinte metroul în viziunea lui la adresa de email [email protected].

Desenele trimise vor fi expuse în spațiile expoziționale de la Străulești.

Alte informații utile:

  • Înscrierile se vor face în ordinea în care vor fi trimise mailurile;
  • Mai multe detalii despre eveniment vor fi transmise ca raspuns la e-mailul de înscriere.
  • Tematica pentru desen este: “Cum se vede noua Magistrală 6, prin ochii de copil?“

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies