BAZAR

ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, în Parcul Grădina Icoanei. Evenimente ZIUA COPILULUI în București

ZIUA COPILULUI 2015. EVENIMENTE COPII, 30-31 MAI, GRĂDINA ICOANEI: În ultimul weekend din luna mai toți adulții sunt invitați să redevină copii. De acest lucru vor avea grijă de asta cei de la Nefiresc, care promit jocuri precum: „De-a v-aţi ascunselea”, „Leapșa”, „Șotron”, „Frunza”, „Mima”, „Tară, tară, vrem ostași”, „Rațele și vânătorii”, „Lapte gros”.

Voluntarii de la Asociația Red Panda vor fi prezenți în Grădina Icoanei cu pisici și căței cu chef de joacă, care abia așteaptă să fie adoptați.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.

„Pentru momentele de respiro vă invităm în spațiul de la Creative Arts unde vă veți putea juca tot ce se punea pe hârtie odinioară: X și O, Spânzurătoarea, avionele și multe altele. Când copiii vor termina pasta de la pixuri, îi va aștepta o mână dibace care să-i picteze pe față”, anunță organizatorii.

ZIUA COPILULUI 2015. Nu există sărbătoare fără muzică și dans, așa că micuții din trupa Rall’s Band vor alege cele mai antrenante ritmuri prin care vor invita toți copiii la dans.

Nefiresc mai organizează și un jam session la care fiecare va aduce de acasă tobe, farfurii, linguri, furculițe, sticle și borcane, mese din lemn și tot ce mai găsește, iar cu aceste „instrumente” vom compune o melodie care sigur va ajunge hit.

ZIUA COPILULUI 2015.  GRĂDINA CU ARTIȘTI: 30-31 MAI. Judy Florescu este traducătoare și PR Cultural şi pentru că are un suflet mare va cânta pentru copiii de la Centrul Social Sfântul Stelian din comuna Tătaru, din județul Prahova. Oricine va fi impresionat de vocea ei, dar și de povestea micuților, poate să doneze bani atunci când Judy va susține cântarea caritabilă.

Când ți se face foarte cald, răcorește-te cu limonada lui Iulian, iar banii tăi vor merge la copiii de la Spitalul Marie Curie.

PROGRAM EVENIMENTE DE ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, ÎN BUCUREȘTI. Board gaming-ul nu trebuie să aibă loc numai în casă. La Grădina cu Artiști vei putea juca liniștit Dixit sau Saboteur, în timp ce soarele te mângâie ușor pe față. Iar dacă îți va plăcea vreun joc, îl vei putea cumpăra pe loc direct de la standul Creative Board gaming.

Artista Alina Manole, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, prezintă expoziția personală intitulată „… de poveste”, în cadrul căreia pot să fie văzute lucrări ce prezintă animale din universul poveștilor copilăriei: inorogii, vulpi, păsări. Pe lângă elementele animale, artista a introdus și motive de artă tradițională românească, ce fac trimitere la timpurile când poveștile reprezentau cu adevărat un univers fascinant pentru toți copiii.

d

ZIUA COPILULUI 2015. Meșterii de la Ch’Artist vor susține un atelier de ceramică ce va avea lipici la copii, ca de fiecare dată. După cum îi spune și numele atelierului, cei mici vor putea modela în lut, pe care apoi îl vor picta. Special pentru cei mici, Micul Dac va organiza un atelier de mandale dacice. Copiii vor desena și vor colora în premieră mandale din volumul 2 al revistei Micul Dac.

Cei de la Wood Be Nice vor completa peisajul din Grădina Icoanei cu proiectul lor „Suntem Fluturi”, adică fotografie, colaj și grafică, totul pe lemn și os.

ZIUA COPILULUI 2015. GRĂDINA CU ARTIȘTI: 30-31 MAI. Grădina cu Artişti îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la atelierele de creaţie. Totodată, în mijlocul aglomeraţiei cotidiene, „Grădina cu Artişti” doreşte să ofere tuturor o alternativă de petrecere a timpului liber într-un spaţiu boem de relaxare şi bună-dispoziţie.

Mai multe informaţii despre evenimentul Grădina cu Artisti se pot găsi pe site-ul evenimentului.

PROGRAM EVENIMENTE DE ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, ÎN BUCUREȘTI. CITEȘTE ȘI: Bucureștiul se transformă în Capitala Copiilor de 1 iunie. PROGRAM EVENIMENTE DE ZIUA COPILULUI

Cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, Primaria Capitalei, prin Proedus, Arcub si Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, organizeaza o serie de evenimente destinate celor mici, atat in Parcul Herastrau, cat si in Cismigiu, Piata Constitutiei si Palatul Mogosoaia. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button