LA MINE-N CARTIER

ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015.EVENIMENTE ZIUA COPILULUI: Statui vivante în Parcul Crângași

Festivalului Internaţional de Statui Vivante este co-finanţat de UNITER, din încasările speciale ale timbrului teatral și sprijinit de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6.

ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015. EVENIMNETE DE ZIUA COPILULUI ÎN BUCUREȘTI: Cu teme de inspiraţie din cele mai variate – „Regina Maria a României”, „Love story”, „Menuet”, „Seducţie”, „Santa Lucia” sau „Contele şi Contesa”, statuile care vor prinde viaţă prin intermediul actorilor Teatrului Masca vor scrie, o dată în plus, istorie în peisajul teatral urban bucureştean.

Programul Festivalului Internaţional de Statui Vivante:

Sâmbătă: 17.00 – 22.00

Duminică: 16.00 – 22.00

Luni: 16.00 – 22.00

Personaje îndrăgite, costume spectaculoase şi jocul memorabil al unor actori de excepţie vor face din Parcul Crângaşi o adevarată sală de spectacole în aer liber, anunță Primăria Sectorului 6 prin intermediul unui comunicat remis B365.ro.

CITEȘTE ȘI: ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015. TĂRÂMUL LUI ALICE ÎN ŢARA MINUNILOR la Plaza România din Sectorul 6

„La împlinirea a 25 de ani de existenţă, revenim la misiunea noastră apostolică, aceea de a genera acte de cultură autentice pentru oamenii care au cea mai mare nevoie de teatru – cartierele depărtate de centrul Capitalei. Anul acesta vor fi Cartierul Crângaşi şi Sectorul 6, adică locul în care suntem bine-primiţi, respectaţi, iubiţi şi asteptaţi. Publicul va putea admira, alege şi aprecia căci va avea de unde, dar mai ales va putea vibra alături de poveştile fascinante, tulburătoare adesea ale statuilor unei ediţii pe care o dorim mai presus de toate cele anterioare!”, a declarat Mihai Mălaimare.

Invitaţii ediţiei din acest an sunt trupe din Portugalia, Ucraina, Olanda, Macedonia şi Bulgaria. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 30 mai 2015, orele 17:00.

ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015. EVENIMNETE DE ZIUA COPILULUI ÎN BUCUREȘTI: „Teatrul Masca a devenit o emblema culturală a Sectorului 6. După 25 de ani de existenţă, aniversaţi chiar pe 24 mai şi mii de spectacole puse în scenă, timp de trei zile Teatrul Masca va transforma Parcul Crângaşi într-un spaţiu artistic neconvenţional. Este o iniţiativă deosebită şi sunt convins că membrii comunităţii Sectorului 6 vor fi încântaţi de reprezentatţile actorilor” a declarat, la rândul său, primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button