Ziua Canotajului, sâmbătă, pe Lacul Herăstrău

Ziua Canotajului, sâmbătă, pe Lacul Herăstrău

Cu această ocazie se vor reuni juniori, seniori dar şi veterani, competiţia fiind deschisă tuturor generaţiilor de canotori români: Elisabeta Lipă, Valeria Răcilă van Groningen, Viorica Susanu, Georgeta Damian, Doina Igna sau Sanda Toma. De asemenea, vor participa foşti campioni mondiali şi olimpici la probele masculine Petre Ceapura, Petru Iosub, Toma Valer, Iulica Ruican, Dimitrie Popescu şi Nicolae Taga, care se vor întrece pe pistele de pe Lacul Herăstrău. În concurs se vor alinia şi sportivii din Lotul Naţional de Canotaj al României.

Este cea de-a treia ediţie a „Zilei Canotajului” pe care o găzduim pe Lacul Herăstrău, cele anterioare fiind pe Snagov. Îi asteptăm pe toti susţinătorii acestui sport minunat, alături de care dorim să aducem încurajările noastre canotorilor de performanţă”, a declarat Radu Popa , director general ALPAB.

Programul evenimentului cuprinde întrecerea canotorilor, premierea castigatorilor, un scurt spectacol al Companiei de Teatru Passe- Partout DAN PURIC si un defileu de moda al creatoarei Liliana Turoiu Udrea.