Ziua Artileriei Române aduce restricții de circulație în București. Joi, șoferii sunt sfătuiți să-și planifice deplasările

07 nov. 2023
1324 Afișari
Ziua Artileriei Române aduce restricții de circulație în București. Joi, șoferii sunt sfătuiți să-și planifice deplasările
Ziua Artileriei Române aduce restricții de circulație în București. Joi, șoferii sunt sfătuiți să-și planifice deplasările. FOTO: Inquam Photos-George Călin

Joi, 9 noiembrie, Ministerul Apărării Naționale sărbătorește Ziua Artileriei Române și organizează în București mai multe evenimente care aduc și restricții de circulație. Șoferii sunt sfătuiți să-și planifice deplasările în consecință.

Ziua Artileriei Române aduce restricții de circulație în București

Ministerul Apărării Naționale – Statul Major al Forțelor Terestre organizează joi, 9 noiembrie 2023, o serie de evenimente pentru Ziua Artileriei Române. Mai multe activități speciale vor avea loc în București.

Pentru o bună desfășurare a evenimentului, Brigada Rutieră București transmite că vor exista restricții de circulație în mai multe zone ale orașului, potrivit infotraficromania.ro.

Programul evenimentelor:

  • În intervalul orar 09:00 – 19:00, va fi organizată o expoziție de tehnică militară în parcarea din fața Monumentului Eroilor Patriei, situat în fața Universității Naționale de Apărare Carol I. Publicul va avea ocazia să vadă și să înțeleagă mai bine echipamentele și tehnologia militară folosită de Forțele Terestre ale României.
  • Începând cu ora 09:30, va avea loc o ceremonie militară care va include depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor Artileriști, aflat pe Bd. Eroilor. Ceremonia are un profund caracter de omagiu adus eroilor și artileriștilor care și-au dedicat viața pentru apărarea țării.

Astfel, traficul rutier va fi restricționat în mai multe zone din București, joi, 9 noiembrie, după cum urmează:

  • În intervalul orar 08:30 – 10:00, va fi restricționat traficul rutier pe Bd. Eroilor, pe porțiunea de drum cuprinsă între Splaiul Independenței și Bd. Eroilor Sanitari, sensul către Piața Eroilor.
  • În intervalul orar 09:00 – 10:30, va fi restricționat traficul rutier pe Bd. Eroii Sanitari, pe porțiunea de drum cuprinsă între Piața prof. Dr. Victor Babeș și Str. Dr. Carol Davila, sensul de mers către Bd. Gh. Marinescu.

Șoferii din București sunt sfătuiți să țină cont de aceste restricții și să-și planifice deplasările în consecință.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri, transmite Brigada Rutieră.

Cookies