ȘTIRI

Cum a fost prima zi de B’ESTFEST Summer Camp. GALERIE FOTO

Programul concertelor a inceput cu show-ul celor de la Changing Skins, urmata de cel al celor de la Madddog si Tapinarii, in programul serii fiind alte peste 30 de trupe, printre care Niste Baieti, Vama, Les Elephants Bizarres, 1000 Moods, OCS, The Heavy, Vita de Vie, urmate de headlinerul serii, trupa britanica Texas.

Tiamat a incheiat seria cantarilor pe scenele principale, urmat de Joker distractia prelungindu-se insa pana dimineata, pe muzica celor de la Groove On Stage, Freedom Music Silent Discotheque si Blazing Vibez.

A doua zi de festival isi deschide portile la ora 16:00, printre artistii ce vor canta numarandu-se Nas, Nneka, Biohazard, Subcarpati, Coma, ROA, Zob, Grimus, East Roots, White Walls, Piranha, Gojira & Planet H, Loungerie II si trio-ul olandez de dubstep si drum and bass, Noisia.

In privinta liniilor RATB catre festival, dat fiind fluxul mare de oameni care se indreapta spre Tunari in acelasi interval orar, precum si conditiile meteo nefavorabile din Bucuresti, transportul a fost ingreunat si au fost raportate intarzieri ale curselor speciale. Pentru a evita aglomeratiile, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp spre locatie, programul autobuzelor incepand astazi la ora 16:00.

Ca alternativa de transport, mai exista si linia de maxi-taxi 445 (cu statie la refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 – din statia de metrou Pipera sau de la Statia Baneasa S.A.). De asemenea, exista doua parcari pentru cei care aleg sa vina cu masina, precum si mai multe spatii special amenajate pentru biciclete (cu numar limitat de locuri), in incinta festivalului.

Biletele de o zi pot fi achizitionate si astazi, la pretul de 99 de lei, inclusiv de la casa de bilete amenajata la intrarea in spatiul de festival, accesul copiilor sub 14 ani fiind gratuit.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button