Zimbrăria Neagra XC 2014: Ciclist din București ajuns în comă la spitalul din Târgoviște

de:
03 aug. 2014
0 Afișari
Zimbrăria Neagra XC 2014: Ciclist din București ajuns în comă la spitalul din Târgoviște

Tânărul din Bucureşti a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău din cauza efortului intens. Ciclistul a apucat să treacă linia de sosire şi s-a prăbuşit, potrivit Adevărul.

Tânărul a făcut stop cardiorespirator, însă medicii de la Ambulanţă l-au resuscitat şi l-au readus la viaţă. Acum el se află în comă la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

Peste 500 de ciclişti de toate vârstele au luat startul la cea de-a treia ediţie a concursului „Zimbrăria Neagra XC 2014”.

Concursul a devenit deja o tradiţie şi este deschis tuturor iubitorilor de mişcare în natură, traseele au o dificultate redusă şi parcurg drumuri forestiere sau poteci prin pădure sau la liziera ei, putând fi abordate cu destulă uşurinţă şi de către amatori în ale mountain-bike-ului. Concurenţi cu vârste cuprinse între 7 şi 70 de ani au pedalat nu doar pentru premii, ci mai ales pentru sănătate, cel mai lung dintre trasee având 54 de kilometri.

Concursul atrage prin prisma faptului că la aproximativ 75 kilometri e Bucureşti se găseşte această zonă de pădure unde se află una din cele mai mari rezervaţii de zimbri din România, Zimbrăria Neagră.

Cookies