BAZAR

Zilelor Bucureştiului încep vineri, în Piaţa Constituţiei. Duminică va concerta Rod Stewart

Evenimentul Zilele Bucureştiului, organizat de Primăria Capitalei, va începe vineri, cu un concert susţinut de Gheorghe Zamfir.

Sâmbătă, se va desfasura cea de-a V-a editie a evenimentului iMapp Bucharest, care va aduce la Bucureşti artişti multimedia din lume, ce îşi vor prezenta creaţiile pe faţada Palatului Parlamentului. Tema ediţiei din 2018 este dedicată Centenarului Marii Uniri: „Albastru. Galben. Roşu. Un secol de modernitate în România”. Pentru prima oară în istoria festivalului, zece echipe internaţionale au fost alese pentru a participa în finala iMapp Bucharest, în urma unui Open Call lansat în luna mai 2018. Show-urile vor fi analizate de către un juriu specializat, alcătuit din experţi şi reprezentanţi importanţi ai culturii vizuale internaţionale, din domeniul artelor vizuale, comunicare, mass-media sau film, publicul având posibilitatea de a-şi alege favoritul printr-un SMS, la un număr cu tarif normal pus la dispoziţie de către organizatori în seara evenimentului. Astfel, echipa care va aduna cele mai multe voturi prin SMS va fi desemnată câştigătoarea Premiului Publicului 2018, potrivit Municipalităţii.

Înaintea concursului de 3D video-mapping, pe scena din Piaţa Constituţiei va urca trupa britanică Hurts, iar rupa românească de rock alternativ The Mono Jacks va concerta în deschiderea Hurts.

În incheierea Zilelor Bucureştiului, Rod Stewart va sustine duminică un concert pe scena din Piaţa Constituţiei.

Accesul la aceste evenimente este gratuit şi se face, în fiecare zi, începând cu ora 17:00.

Traficul rutier este restricţionat în aceste zile în centrul Capitalei pentru desfăşurarea manifestărilor dedicate Zilelor Bucureştiului.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, începând de vineri seară, de la ora 17.00, şi până luni dimineaţă, la ora 6.00, va fi restricţionată circulaţia pe bulevardul Unirii, pe tronsonul cuprins între bulevardul I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, precum şi pe bulevardul Libertăţii, pe tronsonul cuprins între bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie.

Miercuri, la ora 6.00, a fost restricţionată circulaţia pe prima bandă de pe bulevarul Libertăţii, sensul dinspre bulevardul Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie, iar restricţia va fi menţinută până în 25 septembrie, la ora 6.00.

viewscnt


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button