Zilele Porţilor Deschise la Intact Media Academy

de:
12 sept. 2011
1 Afișari
Zilele Porţilor Deschise la Intact Media Academy

La Zilele Porţilor Deschise, tinerii dornici să îşi înceapă o carieră în media vor avea ocazia să îi întâlnească pe o parte din traineri şi să vadă tot ce le pune la dispoziţie intistituţia pentru o pregătire în domeniu: dotări, cursuri şi practică. De două ori pe an, primăvara şi toamna, cei care vor să urmeze una dintre specializările şcolii (prezentator TV, reporter, editor imagine şi cameraman/fotoreporter), vor putea vizita sălile de curs şi se pot informa cu privire la experienţa Intact Media Academy.

Toţi tinerii care s-au înscris până acum pentru ultima serie de cursuri din acest an, dar şi cei care vor să se înscrie până la data limită, 20 septembrie, sunt aşteptaţi, în perioada 13-15 septembrie, în intervalul orar 13:00-16:00, la sediul şcolii din Bd Ficusului nr. 44 A, cladirea INAV, la prima întâlnire din cadrul acestui proiect.

Cei interesaţi vor putea pune întrebări, vor fi consiliaţi de către reprezentanţii şcolii şi se vor putea înscrie la una din cele patru specializări, aceasta fiind singura şansă de înscriere la sediul şcolii. Alessandra Stoicescu, Victor Ciutacu, Mihaela Călin sau Dan Capatos vor fi prezenţi la Zilele Porţilor Deschise.

Intact Media Academy este singura şcoală de televiziune acreditată de Ministerul Educaţiei. Parte a grupului Intact, instituţia le oferă celor mai buni şansa de a obţine un loc de muncă într-una dintre companiile din portofoliul grupului, în domenii precum televiziune, radio, presa scrisă sau online.

Intact Media Group, fondat în 1991, are în portfoliu mărci  în televiziune, presa scrisă, radio, online şi productie, printre care Antena 1, Antena 3, Radio Zu, Jurnalul Naţional sau gsp.ro.

Cookies