Zilele Porților Deschise de la Mausoleul Cantacuzino din Cimitirul Bellu sunt în weekend. Vizitatorii vor afla povești extraordinare, iar participarea este gratuită

20 mai 2024
1770 afișări
Zilele Porților Deschise de la Mausoleul Cantacuzino din Cimitirul Bellu sunt în weekend. Vizitatorii vor afla povești extraordinare, iar participarea este gratuită
Zilele Porților Deschise de la Mausoleul Cantacuzino din Cimitirul Bellu sunt în weekend. Vizitatorii vor afla povești extraordinare, iar participarea este gratuită | Sursa foto: Cimitirul Bellu - Muzeu în aer liber - Facebook

Reprezentanții Muzeului în aer liber Cimitirul Bellu vin cu o veste bună pentru vizitatori. Weekendul acesta va avea loc a doua ediție a Porților Deschise la Mausoleul Cantacuzino. Voluntarii de la eveniment îi vor întâmpina pe iubitorii de istorie cu povești despre personalitățile de aici.

Mausoleul Cantacuzino din Cimitirul Bellu va fi deschis două zile

Mausoleul Cantacuzino din Cimitirul Bellu va fi deschis, pentru vizitatori, timp de 2 zile, mai exact în weekendul 25 și 26 mai, cu ocazia organizării celei de-a doua ediții a Porților Deschise de aici.

Evenimentul va avea loc în intervalul 10:00 – 18:00, în fiecare dintre cele două zile menționate.

Voluntarii proiectului îi vor întâmpina pe vizitatori cu povești și lucruri mai puțin știute despre personalițățile de aici, se arată pe pagina de Facebook Cimitirul Bellu – Muzeu în aer liber.

La eveniment, accesul este gratuit.

Nu există taxă de vizitare, ci doar voie bună și dorința de a învăța lucruri noi și a vedea cel mai mare Mausoleu din Cimitirul Bellu – Muzeu în aer liber.

Totodată, cei care vor participa la Zilele Porților Deschise vor avea ocazia să fotografieze atât exteriorul, cât și interiorul Mausoleului.

Organizatorii își rezervă dreptul de a nu permite accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate.

Ziua Porților Deschise la Mausoleul Familiei Gheorghieff

La Cimitirul Bellu, vizitatorii sunt așteptați și la Ziua Porților Deschise de la Mausoleul Familiei Gheorghieff, care va avea loc pe data de 2 iunie 2024, între orele 9:00 – 18:00. Organizarea acestui eveniment este posibilă datorită Ambasadorului Bulgariei în România, Radko Vlaykov

Este o mare onoare să primim acordul Excelenței Sale Dl. Ambasador al Bulgariei în România @Radko Vlaykov (cc. Ambasada Bulgariei), pentru a organiza Ziua Porților Deschise la Mausoleul Familiei Gheorghieff.

Intrarea la eveniment este liberă. Cei care vor avea curiozitatea să descopere o bucățică de istorie din Cimitirul Bellu o vor putea face prin participarea la Ziua Porților Deschise, de unde vor afla povești prețioase despre Familia Gheorghieff, care a avut o contribuție importantă asupra României și Bulgariei.

Este o ocazie unică să explorăm în detaliu frumusețea arhitecturală de aici, să cunoaștem istoria și să ne minunăm de frumusețea interiorului și a exteriorului.

Fotografiatul este permis și în interior, și în perimetrul ansamblului.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies