ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Noaptea Albă a Bucureștiului, în Piața Constituției, 20 septembrie

de:
19 sept. 2014
0 Afișari
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Noaptea Albă a Bucureștiului, în Piața Constituției, 20 septembrie

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. NOAPTEA ALBĂ a Bucureştiului în Piața Constituției: Astfel, incepand cu ora 20.00, in Piata Constitutiei va incepe „rEvolutia Muzicii Usoare Romanesti”, urmata de iMapping-ul pe Palatul Parlamentului si „DJ Open Air Party”, pana la ora 4.00 dimineata.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. NOAPTEA ALBĂ a Bucureştiului în Piața Constituției: De asemenea, pentru buna desfăşurare a evenimentelor organizate în Piaţa Constituţiei, maine, 20 septembrie 2014, începând cu ora 16.00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe B-dul Libertăţii, (segmentul din faţa Palatului Parlamentului), respectiv pe B-dul Unirii (segmentul dintre Piaţa Constituţiei şi intersecţia cu B-dul Regina Maria), până în data de 21 septembrie, ora 10.00.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. NOAPTEA ALBĂ a Bucureştiului în Piața Constituției: Totodata, liniile de noapte ale RATB vor circula in noaptea de 20 spre 21 septembrie la capacitate sporita.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. PROGRAMUL de mâine, sâmbătă, 20 septembrie, la ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. NOAPTEA ALBĂ a Bucureştiului în Piața Constituției: Din anul 2007 Bucureştiul a devenit membru al Clubului Nopţilor Albe ale Europei alături de Roma, Madrid, Paris, Bruxelles şi Riga.Succesul înregistrat în 2002 de evenimentul Noaptea Albă a Parisului a antrenat şi altemetropole europene în organizarea propriilor nopţi albe în care sărbătoarea generală se instalează pentru o noapte pe străzile Capitalei. Noaptea Alba a Bucurestiului se afla la cea de a patra editie.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. NOAPTEA ALBĂ a Bucureştiului în Piața Constituției: Incepand cu ora 20.00, pe scena din Piata Constitutiei vor urca cei mai iubiți artiști români, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, MonicaAnghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescupână la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Ștefan Banică Jr. și mulți alții.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. NOAPTEA ALBĂ a Bucureştiului în Piața Constituției: Dupa concert, incepand cu ora 23.00, PalatulParlamentului va deveni un ecran gigant, pe care se va proiecta iMapp Bucharest 555, un spectacol multimedia unic în Europa, urmat de „DJ Open Air Party” care va transforma PiațaConstituției într-un club în aer liber.

Cookies