ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Guided Bucharest: Tururi GRATUITE în București pentru adulți și copii

de:
16 sept. 2014
0 Afișari
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Guided Bucharest: Tururi GRATUITE în București pentru adulți și copii

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Guided Bucharest: În perioada 20-21 septembrie vor fi organizate tururi interactive si trasee culturale gratuite pentru copii si adulti, la care sunt invitaţi atât bucuresteni cât şi oaspeţi ai Bucureştiului.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555: Organizatorii tururilor ghidate provoacă bucureștenii să-și descopere oraşul cu ochi de turist ți să-i afle poveştile, să exploreze locuri cu istorii speciale.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555: Pentru rezervări sau întrebări, vă puteti alătura evenimentului si pe facebook – Tururi gratuite de oras de Zilele Bucurestiului.

CITEȘTE ȘI: ZILELE BUCUREŞTIULUI 555: Programul complet al evenimentelor organizate de ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555: PROGRAMUL Guided Bucharest, Free City Tour:

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Sâmbătă, 20 Septembrie:

București – primele file de povești (zona Centrul Vechi)

O plimbare în centrul vechi al orașului devine o incursiune în istorie. Aflăm mai multe despre orașul nostru și condimentăm totul cu istorisiri mai putin știute despre locuri și oameni.

Punct de întâlnire: Piața Sf Anton (în fața hanului lui Manuc). Ghidul va avea un semn sau tricou portocaliu

Ora de plecare: 11:00

Cișmigiu – gradina cu povești

Ce au în comun prăjiturile și semaforul? Aflați asta și multe alte povesti străbătând cea mai veche grădină din București și împrejurimile pentru o plimbare în care descoperim palate și hoteluri de poveste…sau de cântec.

Punct de întâlnire: în fața Cercului Militar. Ghidul va avea un semn sau tricou portocaliu

Ore de plecare: 17:00

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Duminică, 21 Septembrie

Cetatea lui Bucur – tur interactiv pentru copii (6-10 ani)

Cetatea lui Bucur este un tur despre începuturi ce dezvăluie poveştile oraşului vechi, ale lupoaicei ce pune bazele gloriosului Imperiu Roman și aflăm unde e buricul târgului.

Echipa noastră a pregătit copiilor jocuri şi multe activităţi distractive care să cultive curiozitate, înţelegere şi ataşament pentru oraşul copilăriei lor. Turul este organizat de către agenția de turism parteneră Open Doors Travel prin proiectul educational-turistic Explorator Junior. Înscrieri la [email protected]

Punctul de întâlnire – La intrarea în Hanul lui Manuc (intrarea din spate, vis-a-vis de Biserica Curtea Veche)

Durata turului: 1,5 – 2 ore

Ora de plecare: 11:00

Parcul Carol – istorii în cantități industriale (zona Parcul Carol)

Parcul și regele Carol I înmagazinează istorii extrem de interesante. Dacă adăugăm și reconversia culturala a uzinelor din preajmă obținem o explorare urbană cu adevarat interesantă, la care sunteți invitați.

Punct de întâlnire: Fântâna cu zodiac. Ghidul va avea un semn sau tricou portocaliu

Ora de plecare: 11:00

Promenada și parada la șosea (zona Calea Victoriei)

Calea Victoriei găzduiește nu doar clădiri fascinante ci mai ales povești. Vă invităm la o promenada în era Micului Paris în care descoperim frumusețea orașului la pas.

Punct de întâlnire: Ateneu. Ghidul va avea un semn sau tricou portocaliu

Ora de plecare: 17:00

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Guided Bucharest. Dezvoltarea acestor trasee vine ca o continuare a proiectului de promovare a Bucureştiului intitulat Guided Bucharest care constă în organizarea zilnică de tururi ale orașului. Acestea sunt gratuite și se desfășoară în limba engleză, fiind destinate turiștilor.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Pentru turul destinat copiilor – Cetatea lui Bucur – deoarece sunt necesare materiale de lucru speciale pentru activitățile incluse, organizatorii sugerează să vă înscrieți trimițând un mail la adresa [email protected]

 

Cookies