ZILE LIBERE RUSALII 2015. Peste 50.000 de români vor pleca în vacanță de RUSALII

de:
15 mai 2015
0 Afișari
ZILE LIBERE RUSALII 2015. Peste 50.000 de români vor pleca în vacanță de RUSALII

ZILE LIBERE RUSALII 2015. Potrivit Codului Muncii, prima şi a doua zi de RUSALII, respectiv 31 mai şi 1 iunie, sunt considerate zile de sărbătoare legale libere. Astfel, bugetarii vor avea un weekend prelungit.

„De Rusalii cele mai multe vacanţe le-am vândut deja pe litoral, atât în România, cât şi în Bulgaria. Românii vor profita de weekendul prelungit şi de tarifele hoteliere care în această perioadă sunt cu până la 30% mai mici decât în plin sezon, iar în unele unităţi se oferă şi masa de Rusalii gratuită. Mulţi îşi vor lua şi ziua de vineri liberă pentru a uni cu weekendul şi atunci vor prefera să aleagă destinaţii în aproapierea casei, iar între litoralul românesc şi bulgăresc nu e o diferenţă foarte mare nici la distanţă, nici la tarife”, a declarat Alin Burcea, proprietarul agenţiei Paralela 45, potrivit gandul.info.

Anul trecut, aproximativ 40.000 de români au plecat în vacanţă de Rusalii, cu 30% mai puţini decât în 2013.

ZILE LIBERE RUSALII 2015. Rusaliile, cunoscute și drept Pogorârea Sfântului Duh, reprezintă o sărbătoare creștină importantă, prăznuită întotdeauna duminica, la 50 de zile după Paști. De Rusalii este comemorată coborârea Sfântului Duh asupra ucenicilor lui Iisus din Nazaret.

ZILE LIBERE RUSALII 2015.

Cookies