ȘTIRI

ZILE LIBERE RUSALII 2015. Peste 50.000 de români vor pleca în vacanță de RUSALII

ZILE LIBERE RUSALII 2015. Potrivit Codului Muncii, prima şi a doua zi de RUSALII, respectiv 31 mai şi 1 iunie, sunt considerate zile de sărbătoare legale libere. Astfel, bugetarii vor avea un weekend prelungit.

„De Rusalii cele mai multe vacanţe le-am vândut deja pe litoral, atât în România, cât şi în Bulgaria. Românii vor profita de weekendul prelungit şi de tarifele hoteliere care în această perioadă sunt cu până la 30% mai mici decât în plin sezon, iar în unele unităţi se oferă şi masa de Rusalii gratuită. Mulţi îşi vor lua şi ziua de vineri liberă pentru a uni cu weekendul şi atunci vor prefera să aleagă destinaţii în aproapierea casei, iar între litoralul românesc şi bulgăresc nu e o diferenţă foarte mare nici la distanţă, nici la tarife”, a declarat Alin Burcea, proprietarul agenţiei Paralela 45, potrivit gandul.info.

Anul trecut, aproximativ 40.000 de români au plecat în vacanţă de Rusalii, cu 30% mai puţini decât în 2013.

ZILE LIBERE RUSALII 2015. Rusaliile, cunoscute și drept Pogorârea Sfântului Duh, reprezintă o sărbătoare creștină importantă, prăznuită întotdeauna duminica, la 50 de zile după Paști. De Rusalii este comemorată coborârea Sfântului Duh asupra ucenicilor lui Iisus din Nazaret.

ZILE LIBERE RUSALII 2015.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button