Zile de foc în Bucureşti. COD GALBEN DE CANICULĂ, sâmbătă. COD PORTOCALIU DE CANICULĂ, duminică

de:
25 iul. 2015
0 Afișari
Zile de foc în Bucureşti. COD GALBEN DE CANICULĂ, sâmbătă. COD PORTOCALIU DE CANICULĂ, duminică

VREMEA SÂMBĂTĂ 25 IULIE 2015. Meteorologii au anunţat că vremea va fi deosebit de caldă în acest weekend. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 25 iulie vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 şi 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală ITU va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, inclusiv în Bucureşti fiind emis COD GALBEN DE CANICULĂ. 

În judeţele Bihor, Arad, Timiş, Vaslui, Galaţi, precum şi în zona de câmpie a judeţelor Bacău şi Vrancea vor fi temperaturi maxime care se vor situa în jurul valorii de 38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, din acest motiv fiind instituit în aceste zone COD PORTOCALIU DE DUMINICĂ, pentru ziua de sâmbătă 25 iulie 2015. 

CITEŞTE ŞI Patriarhia a lansat un apel urgent către credincioşi, care sunt îndemnaţi să se roage pentru ploaie 

VREMEA DUMINICĂ 26 IULIE 2015. Pentru duminică, 26 iulie 2015, veştile nu sunt deloc bune pentru bucureşteni, meteorologii anunţând COD PORTOCALIU DE CANICULĂ. În judeţele Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Galaţi, Vaslui, precum şi în zona de câmpie a judeţelor Bacău, Vrancea şi Buzău, temperaturile maxime vor fi de 38…39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Duminică, vremea se va menţine caniculară în Oltenia, Muntenia, precum şi în cea mai mare parte a Moldovei şi Dobrogei. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35…37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi şi va fi COD GALBEN DE CANICULĂ. 

Cookies