„Zici că-i înger cu papion!” Târgul de Crăciun din Piața Constituției, văzut noaptea, din cer, cu roata lui mare și dansul de lumini | FOTO

28 nov. 2022
3063 Afișari
"Zici că-i înger cu papion!" Târgul de Crăciun din Piața Constituției, văzut spectaculos de sus, cu roata mare și dansul de lumini | FOTO

Imaginile cu Târgul de Crăciun din Piața Constituției văzut de sus, noaptea, sunt spectaculoase. Le-a publicat pe contul său de Facebook primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Roata panoramică de la Piața Constituției e cea mai mare din țară

Târgul de Crăciun din Constituției, organizat de Primăria Capitalei, s-a deschis acum o săptămână și un pic – pe 20 noiembrie, la ora 10.00. Printre atracţiile din fața Palatului Parlamentului se numără concertele live, Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoarul, caruselul şi roata panoramică, despre care Nicușor Dan a spus că e cea mai mare din țară. 

Foto credit: Andrei Petcu, Proedus

Intrare liberă la Târgul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei

Anul acesta, intrarea la Târgul de Crăciun organizat de primăria Capitalei este liberă, spre deosebire de anul trecut, când trebuia să-ți iei bilet.

Până pe 26 decembrie, târgul poate să fie vizitat zilnic. De luni până vineri, programul este  între orele 12.00 și 23.00, iar sâmbăta și duminica, târgul este deschis între orele 10.00 și 23.00.

Sunt mai mult de 70 de căsuțe din lemn la târgul din fața Palatului Parlamentului, căsuțe unde vizitatorii pot găsi tot felul de lucruri, de la cadouri pentru sărbătorile de iarnă, adică jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale şi pâna la mâncare și băutură de sezon.

Foto credit: Andrei Petcu, Proedus
Foto credit: Andrei Petcu, Proedus

Cer se întâmplă pe scena de la Târgul de Crăciun din fața Parlamentului

Primăria Capitalei a anunțat, de la deschidere, că pe scena amplasată în Piața Constituției vor fi urca mai multe coruri de la Palatul Naţional al Copiilor şi Opera Comică pentru copii, artişti şi grupuri vocale ale biserici şi ale unor instituţii care promovează creaţia românească tradiţională.

Vorbim despre colinde şi cântece tradiţionale, dar și spectacole de datini prezentate de ansambluri folclorice din diferite zone ale ţării.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies