ARHIVA B365

Zgonea,la Associated Press: PSD, într-o SITUAŢIE DE CRIZĂ,cu liderul inculpat şi adjunctul condamnat

VALERIU ZGONEA a precizat, în interviul acordat Associated Press ca PSD are nevoie de REFORMA in contextul anchetarii lui VICTOR PONTA si condamnarii lui LIVIU DRAGNEA.

„Ne aflam intr-o SITUATIE DE CRIZA… cu liderul inculpat si cu adjunctul condamnat pentru coruptie”, a declarat Valeriu Zgonea, unul dintre cei mai vechi membri ai PSD.

Valeriu Zgonea: O consider pe Rovana Plumb, în acest moment, cea mai bună soluție pentru PSD

„In Romania sistemul aduce aminte de mentalitatea COMUNISTOIDA care ne afecteaza credibilitatea. Ne trebuie o SCHIMBARE DE MENTALITATE. Acesta este mesajul pe care ni-l transmit generatiile tinere. Din pacate, partidele de opozitie sunt SI MAI PUTIN REFORMATE”, a declarat Zgonea intr-o interventie pentru Associated Press.

SCANDAL în ședința BPN al PSD. Rareş Bogdan: Ponta, Dragnea și Sârbu, AMENINŢAŢI direct cu PUŞCĂRIA

Sursa citata noteaza si faptul ca presedintele Camerei Deputatilor considera ca partidul aflat la putere are nevoie de „REFORME PROFUNDE” si are nevoie in cel mai scurt timp sa desfasoare un congres pentru un nou presedinte.

Declaraţiile vin la o zi după şedinţa Biroului Permanent al PSD, în urma căreia Zgonea a declarat că nu îşi doreşte să candideze la şefia PSD şi că o susţine la conducerea PSD pe Rovana Plumb.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button