ARHIVA B365

Zgonea, către Cernea, în plen: Aveţi vreun protest legat de cămăşi? Noi le purtăm. Dumneavoastră, nu

Deputatul Remus Cernea a solicitat să ia cuvântul de la tribuna plenului reunit, pe procedură, Valeriu Zgonea refuzând iniţial să îi acorde dreptul de intervenţie la microfon, pe motiv că se întrerupe procedura de vot.

Zgonea a început un comentariu, de la tribuna Parlamentului, cu referire la faptul că deputatul nu poartă cămaşă, ci doar o bluză şi sacou.

„Aveţi vreun protest legat de cămăşi? Noi le purtăm. Dumneavoastră, nu. Nu aveţi resurse financiare pentru cămăşi, că am văzut că vă place la televizor?”, l-a întrebat preşedintele Camerei Deputaţilor pe Remus Cernea, citat de gandul.info.

Zgonea i-a acordat cuvântul acestuia, după întreruperea procesului de vot: „Aveţi cuvântul, domnule deputat. Nu este frumos să îi daţi şi domnului deputat o cămaşă?”, s-a adresat Zgonea sălii.

„Am urmărit dezbaterile cu mare interes. Nu aveţi cum să număraţi cu asemenea viteză numărul de voturi pro”, a spus Remus Cernea de la tribună.

El a fost întrerupt imediat de Zgonea: „Mulţumesc, domnule deputat. Procedura dumneavoastră nu a fost identificată în regulament. Aveţi interviurile afară, pe hol”, a adăugat preşedintele Camerei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button