Zgârie nori în Cotroceni: One Cotroceni Towers, proiectul imobiliar al One United Properties. “Vor fi cele mai înalte turnuri rezidențiale din București”

18 feb. 2023
2216 Afișari
Zgârie nori în Cotroceni: One Cotroceni Towers, proiectul imobiliar al One United Properties. “Vor fi cele mai înalte turnuri rezidențiale din București”
Zgârie nori în Cotroceni: One Cotroceni Towers, proiectul imobiliar al One United Properties. “Vor fi cele mai înalte turnuri rezidențiale din București”. Imagine simbol: Unsplash

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anunțat construirea unui zgârie nori în Cotroceni. Un teren de 44.863 mp situat pe Șoseaua Progresulului nr. 56-80 tocmai a fost achiziționat.

One Cotroceni Towers va fi dezvoltat pe terenul cumpărat și va deveni cea mai înaltă clădire rezidențială din București.

Conform wall-street.ro, Victor Căpitanu, co-CEO al One United Properties a declarat cu privire la noul proiect, următoarele:

Suntem încântați să anunțăm One Cotroceni Towers, noua noastră dezvoltare, și extinderea eforturilor de regenerare urbană ale One United Properties în zona Cotroceni. (…) În plus, observăm o cerere semnificativă pentru apartamente, birouri și spații comerciale în zona Cotroceni, ceea ce înseamnă că este un cartier foarte important pentru investițiile noastre viitoare

Câte etaje va avea zgârie-noriul din Cotroceni

Structura rezidențială va fi formată din 1296 de unități, dispuse în cinci turnuri. Două dintre cele cinci turnuri vor avea 33 de etaje, alte două vor avea 23 de etaje, iar celălaltă clădire va avea 16 etaje.

Astfel, One Cotroceni Towers va deveni cea mai înaltă dezvoltare rezidențială din Capitală.

Turnurile vor fi conectate între ele la parter și la etajul 1. Mai mult decât atât, vor cuprinde spații comerciale cu o varietate de servicii, precum:

  •  sală de sport cu piscină
  • piețe alimentare
  • restaurante
  • afterschool pentru copii
  •  alte servicii specifice

Vor fi și 3 etaje subterane destinate parcării, iar dezvoltarea mixtă va include o clădire cu birouri, având o suprafață închiriabilă de aproximativ 48.000 mp.

În noua dezvoltare rezdiențială, clienții vor avea acces la apartamente cu două, trei și patru camere, dar și la cele mai înalte penthouse-uri din București.

Dacă doriți să achiziționați un apartament în One Cotroceni Towers, puteți plăti suma în 5 rate egale:

  • 20% plătite pe durata construcției
  • un avans de 30% la semnarea contractului
  •  70% la livrare sau o opțiune cu discount în cazul plății integrale anticipate

Se estimează că lucrările de construcție vor începe în luna martie, 2023.

Care este data de finalizare a construcției

Conform wall-street.ro, dezvoltarea mixtă este împărțită în trei faze, iar data estimată a terminării lucrărilor este pentru anul 2027.

Proprietatea deja dispune de autorizație legală și valabilă de construire, deci va fi introdusă rapid pe piață.

Unul dintre beneficiile acestei noi proprietăți este accesul la metrou și la o gamă largă de facilități și servicii.

Te-ar putea interesa și:

Cookies