Cel mai mare Harlem Shake din România, în Piața Constituției. VIDEO

de:
24 feb. 2013
0 Afișari
Cel mai mare Harlem Shake din România, în Piața Constituției. VIDEO

Viralul acestei perioade, dansul Harlem Shake, are deja sute de variante filmate în zeci de țări, postate pe Youtube. Câțiva tineri și-au propus să facă și o variantă neaoșă al celebrului dans, așa că au invitat cât mai multe persoane duminică, în Piața Constituției, pentru a pentru a filma „cel mai mare „Harlem Shake” de pe Youtube”. 

Deși pe pagina evenimentului de pe Facebook și-au anunțat prezența 1.800 de persoane, în realitatea au venit puțin peste 100 de tineri. Aceștia nu s-au lăsat însă descurajați nici de vremea ploioasă, nici de lipsa interesului celorlalți și au dansat cât au putut, în costume sau măști care de mai de care mai hazlii și ciudate.

Ce a ieșit puteți vedea în filmulețele de mai jos și în galeria foto.

 

 

Autorul melodiei „Harlem Shake” este DJ şi producătorul muzical Baauer. „Este o nebunie. Tot ce am făcut eu a fost să compun melodia, deci este cam ciudat pentru mine ce se întâmplă. Eu am creat-o, dar ea a fost crescută de alţii şi acum este ca şi cum copilul meu adoptat s-ar fi întors la mine”, a declarat Baaue (23 de ani)r, pe numele său Harry Rodrigues, citat de www.thedailybeast.com.

Conceptul videoclipului a fost repede copiat, pe Internet apărând mii de filmuleţe sub denumirea „Harlem Shake”. Harlem Shake este, de fapt, un stil de dans care a apărut în anii 80, cunoscut la acea vreme drept „albee”, de la numele celui care l-a inventat. Mişcările semănau cu cele ale unui om beat.

Cookies