Zeci de șoferi au rămas fără permis de conducere după controalele efectuate de Poliția Rutieră, în București. Acțiunea a avut loc în noaptea de 14-15 iulie

16 iul. 2023
873 Afișari
Zeci de șoferi au rămas fără permis de conducere după controalele efectuate de Poliția Rutieră, în București. Acțiunea a avut loc în noaptea de 14-15 iulie
Zeci de șoferi au rămas fără permis de conducere după controalele efectuate de Poliția Rutieră, în București. Acțiunea a avut loc în noaptea de 14-15 iulie | Sursa foto: Facebook - Poliția Capitalei

Polițiștii rutieri din Capitală au desfășurat controale de amploare în acest sfârșit de săptămână. Noaptea trecută, zeci de șoferi au rămas fără permis de conducere, după ce au condus băuți, sub influența substanțelor interzise sau nu au respectat alte reguli de circulație.

Noaptea trecută, 23 de șoferi au rămas fără permis de conducere, după mai multe controale desfășurate de polițiștii din Capitală

În urma controalelor efectuate de polițiștii rutieri în București, 23 de conducători auto au rămas fără permis de conducere, noaptea trecută. S-a constatat că aceștia au condus sub influența unor substanțe interzise, sub influența alcoolului sau nu au respectat alte reguli de circulație.

Agenții de poliție rutieri au dat 54 de amenzi, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, a transmis Antena3.ro.

Un șofer a fost prins la volan sub influența alcoolului, iar polițiștii au descoperit că deținea în mașină inclusiv substanțe psihoactive.

O femeie s-a ales cu un dosar penal după ce s-a urcat sub influența alcoolului la volan.

Aceasta este declarația purtătorului de cuvânt de la Brigada Rutieră, Arsintescu Andra:

În noaptea de 14-15 iulie, un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat pe o stradă din Sectorul 2, în timp ce conducea un autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că acesta a consumat substanțe interzise.

Cu ocazia controlului efectuat în autoturism, a fost găsit sub scaunul stânga față, un pachet de țigări care conținea substanță vegetală de culoare verzuie cu miros înțepător.

În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice și a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sute de articole vestimentare și încălțăminte contrafăcute au fost confiscate dintr-o piață din Sectorul 5

Polițiștii Capitalei au desfășurat joi, 13 iulie, mai multe controale într-o piață din Sectorul 5, unde au fost descoperite aproximativ 500 de articole vestimentare și încălțăminte contrafăcute. Autoritățile au confiscat marfa. Cei care le-au pus în vânzare s-au ales cu dosar penal.

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 5 au acționat pentru a preveni și a combate infracțiunile la regimul drepturilor de proprietate intelectuală, dar și pentru a combate faptele ilegale din domeniul comerțului cu mărfuri și produse contrafăcute.

Acțiunea agenților a vizat mai multe standuri dintr-o piață din Sectorul 5. Iată ce se arată în comunicatul transmis de DGPMB:

În urma activităților specifice efectuate, la mai multe standuri situate într-o piață din Sectorul 5, au fost identificate și ridicate în vederea confiscării 488 de articole vestimentare și de încălțăminte, susceptibile a fi contrafăcute, purtând denumirea și însemnele unor mărci cunoscute, prejudiciul fiind estimat la 73.200 de lei.

În urma verificărilor, au fost întocmite 7 dosare penale. Cercetările sunt continuate față de 7 persoane, cu vârste cuprinse între 36 și 64 de ani:

În cauză au fost întocmite 7 dosare penale, cercetările fiind continuate față de șapte persoane, cu vârste cuprinse între 36 și 64 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies