Zeci de saci de moloz aruncați pe străzile din Sectorul 2. Radu Mihaiu a intervenit: Foarte rău că îi doare în cot de restul lumii

11 iul. 2021
171 afișări
Zeci de saci de moloz aruncați pe străzile din Sectorul 2. Radu Mihaiu a intervenit: Foarte rău că îi doare în cot de restul lumii
Sursa foto: FB Radu Mihaiu

Zeci de saci de moloz au fost aruncați în ultimele zile pe străzile din Sectorul 2, iar primarul Radu Mihaiu a atras atenția cu privire la aceste incidente care

Mulți saci de moloz au fost aruncați la întâmplare pe domeniul public din Sectorul 2 din București, iar primarul Radu Mihaiu s-a sesizat imediat. Edilul spune că foarte mulți bucureșteni aleg să arunce la întâmplare resturile din construcții, motiv pentru care dacă sunt prinși primesc o amendă drastică.

Avertismentul primarului din Sectorul 2

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a lansat un semnal de alarmă pe Facebook cu privire la acest fenomen care ia amploare și nu face cinste zonei respective.

„Foarte bine că oamenii își renovează casele, dar foarte rău că îi doare în cot de restul lumii și își scot molozul la colț. Strada nu e pubelă! Iar pentru deșeurile din construcții trebuie să chemați Supercom să îl preia.

Evident, asta costă, ca orice alt serviciu în lumea asta, dar ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Dacă nu vrem să trăim în gunoaie (și nu cred că vrea cineva) trebuie să respectăm niște reguli de bun-simț”, a transmis, pe Facebook, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Strada nu e pubelă

„Strada nu e pubelă! Iar pentru deșeurile din construcții trebuie să chemați Supercom să îl preia. Evident, asta costă, ca orice alt serviciu în lumea asta, DAR ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Dacă nu vrem să trăim în gunoaie (și nu cred că vrea cineva) trebuie să respectăm niște reguli de bun-simț„, a transmis edilul, atrăgând atenția că este vorba de niște reguli de bun-simț care trebuie respectate în Sectorul 2.

Se dau amenzi serioase pentru astfel de fapte

De asemenea, edilul a mai explicat că foarte mulți bucureșteni sunt amendați din acest motiv și transmite că amenda primită este cu siguranță mai mare decât prețul pentru ridicarea resturilor solicitat de compania de salubrizare.

Cu astfel de situații ne confruntăm zilnic. Luptăm cu mojicia pe toate fronturile și cu toate armele, iar majoritatea celor care fac astfel de fapte sunt depistați și AMENDAȚI. Nu poți scoate saci peste saci de moloz și să nu te vadă cineva sau o cameră.”, a mai spus primarul.

Cookies