Zeci de percheziții într-un complex comercial din București. Un vânzător s-a închis în magazin și a ascuns marfa contrafăcută

11 dec. 2022
901 Afișari
Zeci de percheziții într-un complex comercial din București. Un vânzător s-a închis în magazin și a ascuns marfa contrafăcută
Zeci de percheziții într-un complex comercial din București. Un vânzător s-a închis în magazin și a ascuns marfa contrafăcută | Sursă foto: Captură Știrile ProTv

Polițiștii din București au efectuat zeci de percheziții duminică, 11 decembrie 2022, într-un complex comercial. Acestea au fost desfășurate într-un dosar ce vizează vânzarea de produse contrafăcute.

Zeci de percheziții într-un complex comercial din București

Agenții din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) au efectuat astăzi 88 de percheziții într-un centru comercial din Capitală, conform Agerpres.

Perchezițiile au avut loc într-un târg cunoscut din București. Au fost controlate societăți comerciale care pun în vânzare produse contrafăcute. Mai exact este vorba despre haine de la firme de lux sau produse alimentare. De asemenea, au fost controlate și depozitele magazinelor.

Astăzi, poliţiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) desfășoară o acțiune într-un complex comercial, pe linia combaterii comercializării de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice ori similare, a transmis DGPMB printr-un comunicat de presă.

Toate perchezițiile s-au desfășurat simultan, conform informării transmise de polițiști.

Un comerciant s-a închis în magazin

La vederea polițiștilor unul dintre vânzătorii din complexul respectiv s-a închis în magazin, conform ȘtirileProTv.ro. Acesta a deschis rapid ușa, după ce a aflat că jandarmii se pregăteau să o spargă.

Intrați, oamenii legi au observat că magazinul era mai scurt în lungime în interior, decât în exterior. Astfel că, l-au atenționat pe proprietar că vor sparge pereții pentru a efectua percheziția.

Bărbatul a decis să deschidă el o ușă ascunsă în zid. În depozitul ascuns se afla marfa contrafăcută pe care o vinde respectivul.

La această acțiune au participat atât luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cât și jandarmii din București. Activitatea s-a desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Cookies