Zeci de percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, la complexe comerciale cu produse contrafăcute

10 mart. 2021
166 Afișari
Zeci de percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, la complexe comerciale cu produse contrafăcute

Poliţiştii din Ilfov au indisponibilizat peste 6.000 de produse susceptible a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 900.000 de lei, în urma a 18 percheziţii efectuate la standuri din trei complexe comerciale şi la societăţi comerciale.

„La data de 9 martie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 18 percheziţii, în judeţul Ilfov – 6 şi în Bucureşti – 12″, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, marţi.

Activităţile s-au desfăşurat la standuri din trei complexe comerciale, precum şi la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, bănuite de contrafacerea unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Ce au descoperit polițiștii

„În urma activităţilor de verificare şi percheziţionare, poliţiştii au indisponibilizat peste 6.000 de articole de îmbrăcăminte susceptible a fi contrafăcute ce purtau însemnele unor mărci consacrate, în valoare totală de aproximativ 900.000 de lei”, arată sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi al criminaliştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal constituit la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrafacere a unei mărci şi punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Cookies