ARHIVA B365

Zeci de percheziții, în București, în cazuri de evaziune. Patronul unei cafenele de lux, ridicat

Iată și comunicatul Poliției, referitor la percheziții: „În acest moment, peste 150 de poliţişti bucureşteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 47 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că, în perioada octombrie 2014 – februarie 2015, suspecţii au înfiinţat mai multe societăţi comerciale cu comportament de tip „fantomă” pe care le-au folosit în scopul obţinerii fără drept a unor rambursări de T.V.A., prin depunerea de situaţii financiare nereale la organele fiscale.

În modul descris mai sus, suspecţii au urmărit rambursarea ilegală, cu titlu de TVA, a sumei de aproximativ 520.000 de lei.

În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de 40 de persoane, acestea urmând a fi audiate în cursul zilei de astăzi.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al D.O.S. – I.G.P.R.

România TV transmite că una dintre percheziții are loc la domiciliul unui patron de cafenea de lux din Centrul Capitalei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button