BAZAR

Zeci de mii de turiști așteptați pe litoral de Paște și 1 Mai. Care sunt ofertele

Prețurile variază pentru o persoană de la 50 de lei pe noapte, la un hotel de două stele, la peste 400 de lei pe noapte la o unitate de patru stele din stațiunea Mamaia, prețurile fiind mai mici la unitățile din sudul litoralului, scrie agerpres.ro.

Reprezentanți ai Asociației Litoral — Delta Dunării (ALDD) au declarat luni, pentru AGERPRES, că tarifele practicate sunt aproximativ la fel ca cele din 2013.

Potrivit ALDD, pentru minivacanța de Paște, în stațiunea Mamaia, un turist trebuie să plătească 50 de lei pe noapte, fără mic dejun, la un hotel de două stele, 88 de lei la o unitate de două stele — cu mic dejun inclus și pentru minimum două nopți, cel mai mare preț (448 de lei pe noapte) fiind la un hotel de patru stele — cu mic dejun, prânz, cină, gustări,acces SPA (piscină, saună, jacuzzi, fitness, duș emoțional, duș cervical, tratamente de înfrumusețare și masaj), precum și excursie la cetățile Enisala și Histria, divertisment și animație pentru copii.

În stațiunea Eforie, prețurile variază de la 60 de lei pe noapte de persoană la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, cel puțin două nopți de cazare, până la 328 de lei la un hotel de patru stele, cu cină în două zile și prânz festiv în prima zi de Paște, întâmpinare cu pască, cozonac și ouă roșii după slujba de înviere, acces gratuit la piscina interioară, fitness, saună și jacuzzi.

În stațiunea Venus, la un hotel de trei stele turistul trebuie să achite 88 de lei pe noapte, cu mic dejun, minimum trei nopți de cazare și 230 de lei pe noapte la un hotel de cinci stele — minimum trei nopți de cazare. Oferta include prânz tradițional de Paște, seară cu foc de tabără, berbecuț la proțap și degustare de vinuri și, printre altele, plimbări cu trăsura și echitație la Herghelia Mangalia.

De 1 Mai, ofertele hotelierilor din stațiunea Mamaia variază pentru o persoană între 56 de lei pe noapte la o unitate de două stele, la 105 lei pe noapte, cu mic dejun și minimum trei nopți de cazare, la un hotel de patru stele.

În stațiunile din sudul litoralului, tarifele variază de la 35 de lei pe noapte, la 47 de lei pe noapte, fără mic dejun, la hoteluri de trei și, respectiv, patru stele din stațiunea Eforie.

La un hotel de două stele din stațiunile Neptun și Olimp, turistul trebuie să plătească 30 de lei pe noapte pentru minimum patru nopți de cazare, fără mic dejun, până la 50 de lei pe noapte, cu mic dejun, la un hotel de trei stele.

În stațiunea Venus, petrecerea minivacanței de 1 Mai costă o persoană 230 de lei pe noapte la o unitate de cinci stele, în regim de demipensiune, iar la Mangalia, un turist care se cazează minimum patru nopți la un hotel de trei stele trebuie să plătească 89 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button