Zeci de mașini pe contrasens, filmate pe Autostrada Soarelui! Un accident a făcut șoferii să intoarcă în mod ilegal VIDEO

20 iul. 2021
372 Afișari
Zeci de mașini pe contrasens, filmate pe Autostrada Soarelui! Un accident a făcut șoferii să intoarcă în mod ilegal VIDEO
Zeci de mașini pe contrasens, filmate pe Autostrada Soarelui! Un accident a făcut șoferii să intoarcă în mod ilegal VIDEO. sursa foto: captura video

O serie de imagini incredibile au fost filmate ieri seară pe Autostrada Soarelui, în județul Constanța. Astfel, zeci de mașini au fost surprinse în timp ce mergeau pe contrasens la ieșirea spre București, după ce șoferii au ales să se întoarcă în momentul în care au descoperit că traficul este blocat de un accident.

Ai renunța la aglomerație cu riscul să primești o amendă serioasă sau să provoci un accident grav? Luni seara a fost noaptea minții pe Autostrada Soarelui, după ce zeci de șoferi au fost filmați în momentul în care mergeau pe contrasens la ieșirea spre București.

Circulația blocată a făcut șoferii să recurgă la ilegalități

Astfel, participanții la trafic nu au mai avut răbdare să aștepte reluarea circulației blocate din cauza unui accident, motiv pentru care au ales să se întoarcă din drum și să meargă pur și simplu pe contrasens, în mod ilegal, pentru a alege un alt traseu în drumul lor spre Capitală. Totuși, acest lucru ar putea fi grav amendat de poliție, mai ales că în filmări se văd și numerele de înmatriculare la mulți dintre ei, transmite Realitatea Plus.

Imaginile au devenit virale pe internet

Un șofer care a văzut toată nebunia, blocat și el în trafic, a ales să filmeze întreaga scenă pur și simplu scandaloasă. Tulburător este faptul că cel care a surprins toate imaginile a fost și el la un pas să fie implicat într-un accident auto, asta după ce unul dintre șoferii din față a întors pur și simplu brusc, direct pe autostradă, la doar câțiva metri de el.

Poliția s-a autosesizat după cele întâmplate pe Autostrada A2

Cel puțin 20 de șoferi au ales această metodă pentru a scăpa de aglomerație. Totuși, după ce imaginile au ajuns virale pe internet, poliția a deschis imediat o anchetă.

„Polițiștii din cadrul Biroului A2 Buc-Ct s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea identificării conducătorilor auto și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța pentru Realitatea.

Traficul fusese îngreunat de un accident auto

Potrivit autorităților, traficul pe autostradă a fost blocat luni seară după ce o autoutilitară s-a răsturnat pe A2. Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime, însă efectul acestuia a fost că o coloană de mașini s-a întins pe vreo doi kilometri.

Din filmări se văd cel puțin 20 de mașini care au circulat pe contrasens. În aceste zile șoferii care vor putea fi identificați vor rămâne fără permis de conducere timp de 60 de zile pentru faptele lor.

Cookies