Zeci de blocuri din București rămân fără apă caldă trei săptămâni începând de luni. Termoenergetica a făcut anunțul pe care nimeni nu îl aștepta

07 aug. 2021
819 Afișari
Zeci de blocuri din București rămân fără apă caldă trei săptămâni începând de luni. Termoenergetica a făcut anunțul pe care nimeni nu îl aștepta
Zeci de blocuri din București rămân fără apă caldă trei săptămâni începând de luni. Termoenergetica a făcut anunțul pe care nimeni nu îl aștepta sursa foto: Termoenergetica

Zeci de blocuri din București rămân fără apă caldă timp de trei săptămâni, începând de luni, 9 august, anunță Termoenergetica într-o informare. Se pare că totul este făcut însă cu gândul la mai bine, fiind vorba de o serie de lucrări de îmbunătățire a rețelei de alimentare cu apă caldă.

Fără apă caldă începând de luni într-un cartier important al Bucureștiului începând de luni. Avem un sfat, să vă bucurați cât puteți de apă caldă în acest weekend. Un anunț important pentru o sumedenie de bucureșteni a fost făcut încă de vineri de Termoenergetica.

Fără apă caldă timp de trei săptămâni în zona de vest a Bucureștiului

Practic, zeci de blocuri din Sectorul 6, din cartierul Drumul Taberei, nu vor mai avea apă caldă pentru aproape toată luna august, după informarea companiei Termoenergetica.

Potrivit anunțului este vorba de vreo 50 de blocuri din S6 pentru care se sistează apa caldă începând cu luni, 9 august, până în data de 24 august care pică într-o marți din calculele noastre.

De ce se oprește apa caldă în zona de vest a Bucureștiului

Compania Municipală Termoenergetica a mai spus, în informare, că opreşte furnizarea de apă caldă dintr-un motiv întemeiat, acela de a înlocui vreo 40 de metri de conductă cu diametrul DN 1000 pe Magistrala 1 VEST, adică vorbim de magistralele principale care aduc apa caldă în toate zonele din oraș.

 „Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă, vineri, că începând cu data de 09 august 2021, ora 10.00, se vor desfăşura lucrări de înlocuire a aproximativ 40 de metri de conductă cu diametrul DN 1000, armături de diverse dimensiuni şi a patru compensatori (DN 1000) pe Magistrala 1 VEST, din Sectorul 6 al Capitalei”, a transmis, vineri, Termoenergetica.

Unde se fac lucrări deosebit de importante în Drumul Taberei

Compania Termoenergetica a mai menționat că lucrările de schimbare a conductelor vor fi efectuate în special în zona străzii Valea Ialomiţei din Drumul Taberei, adică Sector 6.

„Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 50 blocuri va fi sistată până marţi, 24 august 2021, ora 24:00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Drumul Taberei, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea, este important de subliniat că, prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală, lucrările nu pot fi executate decât în perioada de revizie a CET Vest”, mai spune compania în informarea de vineri.

Numerele de telefon de urgență pentru Termoenergetica

Nu uitați că în caz de probleme, Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează 24 din 24 de ore pentru a soluţiona eventualele probleme apărute în teren cu furnizarea apei calde. Pentru informaţii sau reclamații, toți bucureştenii au la dispoziţie două numerele de telefon, dintre care unul gratuit, pentru a cere ajutor: 031.9442 şi 0800.820.002.

Cookies