Zeci de angajați de la spații verzi, înșelați de o tânără din București. Femeia pretindea că îi va angaja în poliție

10 dec. 2022
4853 afișări
Zeci de angajați de la spații verzi, înșelați de o tânără din București. Femeia pretindea că îi va angaja în poliție
Zeci de angajați de la spații verzi, înșelați de o tânără din București. Femeia pretindea că îi va angaja în poliție | Foto simbol: Facebook-ADPDU Sector 6

Zeci de angajați de la spații verzi București au fost înșelați de o femeie ce le-a promis că îi angajează în poliție. Oamenii i-ai dat escroacei importante sume de bani în schimbul influenței avute.

Zeci de angajați spații verzi, înșelați de o tânără din București

O femeie din București a păcălit zeci de muncitori ai ADP, spunându-le că lucrează la Ministerul de Interne și că îi poate angaja în poliție. Oamenii naivi, au căzut în plasă fără să ceară dovezi.

Aceasta a obținut de la victime peste 100.000 de lei.

DGPMB a transmis că în perioadă noiembrie-decembrie 2022, femeia de 33 de ani a pretins sume cuprinse între 2.700 – 4.000 de lei de la victime. În total aceasta a păcălit 37 de muncitori de la spații verzi Sector 3, București.

S-a stabilit că, pentru a crea o aparență oficială, bănuita ar fi chemat persoanele vătămate la interviuri pentru a le familiariza cu grilele de examen și ar fi completat diferite declarații și angajamente pentru viitoarele posturi promise, a mai transmis Poliția Capitalei.

Polițiștii au efectuat percheziții atât la domiciliul, cât și la „biroul” femeii

Joi, 8 decembrie, polițiști au pus în efectuare două mandate de percheziție. Aceștia au verificat domiciliul femeii și locația pe care aceasta o folosea drept birou.

Agenții de poliție au identificat și ridicat mai multe mijloace de probă de la respectivele adrese. În baza acestora, femeia a fost arestată pentru 24 de ore.

Aceasta va fi prezentată în fața magistraților cu propunere legală. La acest moment, cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Femeia este cercetată pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni:

  • Înșelăciune,
  • Uzurpare de calități oficiale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Cookies