Zece multinaţionale fac angajări în Capitală: 5.000 de joburi disponibile

de:
25 feb. 2013
0 Afișari
Zece multinaţionale fac angajări în Capitală: 5.000 de joburi disponibile

Companiile multinaţionale cu sediul în Bucureşti oferă mai mult de jumătate dintre posturile vacante în momentul de faţă, informează Realitatea.net. În lista firmelor globale care fac recrutări în Capitală se numără:

– Ericsson. Subsidiara locală a producătorului suedez de echipamente de telecom şi servicii pentru telefonia fixă şi mobilă recrutează pentru centrul de suport tehnic din Bucureşti mai mulţi ingineri, IT-işti şi alte profiluri de specialişti. Pe lista joburilor vacante: Project Support Professional, Data Warehouse Service Engineer, Strategic Sourcing Specialist (pe coreană, portugheză, franceză sau chineză).

– Genpact. Compania furnizoare de servicii de outsourcing caută în Bucureşti vorbitori de germană, franceză sau italiană. Pe lista posturilor disponibile se numără cele de IT Helpdesk Agent, General Ledger Analyst, Accounting Specialist, Customer Service Specialist.

– Accenture. Compania de servicii şi consultanţă în tehnologie recrutează pentru centrul de outsourcing din Capitală specialişti în Costumer Service, Contract Specialist, HR Administrator sau Back Office Representatives, cu bune abilităţi de comunicare în limbi străine. În momentul de faţă sunt disponibile joburi pentru vorbitorii de franceză, italiană, germană, rusă şi spaniolă.

– Microsoft. Gigantul IT american caută în Capitală următoarele specializări: Internet Explorer Technical Support Engineer with French, Office 365 Support Engineer with French or German, System Center Support Engineer – French, MS Project Support Engineer with French, Dynamics AX Support Engineer with French, Core Support Engineer with French etc.

– Endava. Britanicii specializaţi în servicii şi soluţii IT pentru companii şi-au deschis în 2012 un sediu de birouri în Bucureşti şi vor să ajungă la 260 de angajaţi până în luna iulie. Joburile vacante în acest moment în sediul din AFI Business Park: Operations Group Engineer, Service Desk Analyst şi IT Support Engineer.

– Oracle. Gigantul american Oracle, unul dintre cei mai mari producători software din lume, continuă să angajeze masiv în România. Compania IT are circa 70 de joburi active în Bucureşti în momentul de faţă.

Alte multinaţionale cu proiecte de recrutare în Capitală sunt ING, CGS, Avira şi Dell Services

Cookies